Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autocesta Ri – Zg
Povratak na članak

Izlaz za Crikvenicu i Krk zatvoren još najmanje 20 dana

U smjeru Krka jeftinije je i brže koristiti izlaz Vrata nego ići preko čvora Čavle

Komentari 4

DU
Deleted user
20:01 11.06.2012.

Japanci naprave novu auto-cestu za 10 dana i to nekoliko kilometara dugu,a nasi"cestari",za hrpu kamenja,od nekoliko tona,treba ju 1 mjesec da to ociste i saniraju,ma bravo decki,i to u sred turisticke sezone.........

VL
IN
InfoMan
10:18 12.06.2012.

Ali japanci imaju vecu placu od nasih

VL
PA
paper2cuts
10:43 12.06.2012.

oni vec mjesec dana nisu u stanju pomaknuti malo veci kamen s ceste...i to uoci sezone, i to na izlazu koji je i napravljen primarno za turiste

VL
BE
beppi
18:04 12.06.2012.

"Toaleti na benzinskim crpkama na našim autocestama jedni su od najčišćih u Europi" Dali je novinar vidio toalet na OMV Rupa, prvi na ulazu u Hrvatsku iz zapadne Europe gdje u ljetnim mjesecima staje tisuce turista cesto se dogodi daa fekalije iz toaletta izlaze na parkiraliste.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.