Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća kod đakova

Izidora je prijateljicu našla pod sjedalom, u suzama ju je izvukla van

prometna nesreća, Tomašanci
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/6
08.03.2015.
u 14:30

Vozač se nije zaustavio na znaku 'Stop', izvijestila je policija, doslovce je preletio cestu

Ivan Begić (26) iz Vrpolja poginuo je u svom taksiju u noći na nedjelju u Tomašancima kod Đakova. Sjedio je, pak, na mjestu suvozača, a za upravljačem je bio njegov prijatelj Josip T. (24) koji je u komi i bori se za život. Teško su ozlijeđene putnice Izidora B. (23) i Maja B. (21). Tragedija se dogodila oko 4.20 sati u Ulici Stjepana Radića.

– Vozač je nailazio odvojkom Radićeve ulice na glavnu cestu. Nije se zaustavio na znaku “stop” – izvijestio je Dario Premec, glasnogovornik PU osječko-baranjske. Taksi je doslovce preletio cestu i udario u kuću.

Izidora i Maja vraćale se su se iz noćnog izlaska u grad, spavalo im se pa su nazvale Begićevu Taxi službu Maxi. Izidora je, ispričala je kasnije, zaspala u vožnji. Osjetila je odjendom udarac, zavladala je tišina. Uspjela se pomaknuti i izaći iz automobila. Tražila je prijateljicu po taksiju, našla ju je pod sjedalom, onesviještenu. U suzama je nazvala policiju. Vozač je teško disao, glava mu je bila zaglavljena ispod upravljača pa ga nije mogla izvući van. Suvozačeva vrata nije mogla otvoriti. Vratila se potom po Maju i izvukla ju iz skršenog vozila, a u pomoć su priskočili susjedi s dekama. Maji su slomljene obje ruke i rebra, a Izidori ruka i nos.

– Begić je nedavno ostao bez vozačke dozvole zbog nekog prekršaja pa je zamolio Josipa da uskoči raditi umjesto njega – tvrde mještani. Josip ima teške ozljede glave i prsišta, a stanje mu je neizvjesno. Alkotestiranje nije bilo moguće obaviti na mjestu te će se analizom krvi i urina naknadno utvrđivati je li noćas pio.

Posao s taksijem nesretni je Begić započeo, govore u Vrpolju, prije otprilike godinu dana. Mještani Tomašanaca Radićevu ulicu nazivaju cestom smrti jer je Begić, navodno, šesti od rata koji je na njoj izgubio život, ali ne na istoj dionici.

>> Taksist se zabio u kuću, poginuo putnik

Komentara 10

Avatar Linux
Linux
14:43 08.03.2015.

zalosno je, ali to je svakodnevna pojava, kako se klinci dokazuju. trude se biti iznad prosjeka mada uopce iskustva nemaju. neka im je bog na pomoci

BG
bozidar.grcic
16:43 08.03.2015.

niti jedan zračni jastuk se nije otvorio a laguna ih ima minimalno 6...znači sustav zračnih jastuka je bio neipravan..česta greška na laguni..zeka konektor ispod sjedala...nitkom se neda zezat s tim dok se ne dogodi ovak nešto..

OB
ObrenM
15:53 08.03.2015.

Kakovi komentari teske nesrece!!!Na toj cesti je bilo vec pet nesreca.A sto to ne nazvati-lakomislenim ubojstvom neduznih.Cinjenica je da je u raskrizje uletio velikom brzinom i svojom krivnjom napravio masakr.Moguce,da je bio pijan ili pod"vitaminima".Prezivi li vidjeti ce se pravedna kazna.Moguce,da za nesrecu budu okrivljene kocnice ,nepropisno raskrizje,ili nesto trece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije