Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vozio prebrzo

Izgubio nadzor u zavoju, udario u betonski zid i teško se ozlijedio

hitna pomoć
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
02.12.2014.
u 17:29

Nesreća se dogodila u Vukovini jučer oko 10 sati

Muškarac (53) teško je ozlijeđen u prometnoj nesreći koju je jučer oko 10 sati prouzročio vozeći osobni automobil VW Golf 1.6 krapinskih registracijskih oznaka u Vukovini.

Vozeći se Školskom ulicom u smjeru sjeveroistoka, kod Osnovne škole Vukovina skrenuo je ulijevo ali nije, javlja zagrebačka policija, prilagodio brzinu kretanja te je izgubio nadzor i sletio na meki teren. Ondje je desnom bočnom stranom vozila udario u betonski stup javne rasvjete. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen, a liječnička pomoć pružena mu je u KBC-u Zagreb.

>>Majka troje djece sudarila se s autobusom i na mjestu poginula

>>Prošao kroz crveno, sudario se s tramvajem i 'naletio' na metalni stup

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije