Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prevozio 4000 vozila
Povratak na članak

Izgorjeli teretni brod s luksuznim automobilima potonuo kod Azora

Joao Mendes Cabecas, kapetan iz najbliže luke na otoku Faialu, rekao je da je brod Felicity Ace s panamskom zastavom potonuo zbog strukturnih problema uzrokovanih požarom i nemirnim morem, u trenutku kada ga se pokušalo odvući.

Komentari 1

PE
petdopodne
23:21 01.03.2022.

to se zove biznis, zamislite koliko kosta logistika da se 4000 automobila ukrca na brod , odveze preko oceana, iskrca u luci u americi, zatim treba svih 4000 odvesti do prodajnih mjesta diljem amerike, zatim vreme potrbno da se prodaju,, skladistenje . a gle ovako izgorili, potonuli, osiguranje platilo, - prodano.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.