Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lakše ozlijeđen

Izbornik Davis Cup reprezentacije Porscheom se zabio u ogradu kuće

Porsche
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
1/9
09.07.2015.
u 12:59

U PU varaždinskoj službeno doznajemo da je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 36-godišnji vozač koji je zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti sletio s kolnika

Izbornik hrvatske teniske Davis Cup reprezentacije i bivši trener Borne Ćorića Željko Krajan imao je jutros oko 9.30 sati prometnu nesreću u selu Petrijancu pokraj Varaždina. Izgubio je nadzor nad automobilom Porsche 911 GT, sletio s ceste i probio ogradu pokraj obiteljske kuće i garaže. Prevezen je u Opću bolnicu Varaždin.

U PU varaždinskoj službeno doznajemo da je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen 36-godišnji vozač koji je zbog neprilagođene brzine uvjetima na cesti sletio s kolnika.

Prema neslužbenim informacijama, ozljede su lakše.

Krajan se vozio iz smjera sela Vratno prema Varaždinu, gdje živi.

>> Putovali prema Makarskoj, sletjeli s ceste i poginuli. Vozač zaspao za volanom?

Komentara 3

CR
cro90
13:15 09.07.2015.

Nemoj vozit Porsche ako ne znas.

IB
ivan.biljan68
08:00 10.07.2015.

Ne binem ja brigu ; dod je on izornik,ima on za novi Porche.itno je da je ugrozio po život ili zdeavlje okolinu a neće odgovarati. Takve bahate seljačine,imaju"AS-a" u nekoj bitnoj instituciji,debelo zaleđe,koje ima koristi i snage da zaštiti"Mamića br.2"

SA
Samoborac74
10:02 10.07.2015.

Ok, nije pametan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije