Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
problem i kandidatima i biračima

Izborna kampanja potpomognuta AI-jem – divlji zapad manipulacija

06.09.2023.
u 15:47

Građani će donositi važne odluke o tome tko će nas predstavljati u političkoj areni u zemlji i Europskoj uniji u dramatično izmijenjenom digitalnom krajoliku

Komentara 1

HO
homofobic
16:03 06.09.2023.

Teren se priprema za jos jednu izbornu pobjedu Demokrata! Najavljuje se Korona, pa dolazi izlazenje na izborna mjesta bez identifikacija, ponovno ce se dozvoliti "dopisno" glasanje svima i bit ce vise listica nego zivih i mrtvih Amerikanaca s pravom izbora. Glasace masine ce imati probleme ali kada je to kazala Hilary onda je u redu a kada je to kazao Trump onda je to laz!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije