Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suparničke stran(k)e

Izbacivanje A. Đapića HSP-u donio pozitivne učinke i nove članove

'31.01.2013. Karlovac - Karlovacki HSP odrzao je konferenciju za medije povodom iskljucivanja Ante Djapica iz stranke na kojoj su istaknuli kako se zbog toga clanovi iz ostalih pravaskih stranaka poci
'Kristina Stedul-Fabac/PIXSELL'
01.02.2013.
u 12:45

Posljednji tjedan dobili smo 15-novih članova, među njima i dopredsjednicu HSP-a AS Tanju Čumpek- kaže predsjednik Bogović

Nitko nije ispred stranke, pa ni Anto Đapić. Čišćenje u vlastitom dvorištu i donosi pozitivne učinke. Posljednjih tjedan dana dobili smo petnaestak novih članova, a među njima i dopredsjednicu gradske organizacije HSP-a Ante Starčević Tatjanu Čumpek – kaže Dražen Bogović, predsjednik HSP Karlovac.

Najavljuje još prelazaka iz pravaške stranke koju vodi Ruža Tomašić u onu čiji je predsjednik Daniel Srb na razini Karlovačke županije.

 Čumpek objašnjava da je prešla u HSP jer je to “jedini logičan potez”.

 – U HSP AS su počela previranja od kada se počelo koalirati s HDZ-om i otkako se počeo obezvređivati projekt pravaškog kišobrana. Prvo treba objediniti sve pravaške stranke, učvrstiti tu opciju, a zatim odlučiti s kime koalirati – kaže. Čumpek.

 Predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Ante Starčević Željko Bokulić ističe da su i Bogović i Čumpek promijenili već nekoliko stranaka.

 – Očito je Čumpek vidjela da ne može ostvariti osobne interese u našoj stranci, pa to želi pokušati putem HSP-a – komentira Bokulić i dodaje ironično kako HSP-u želi da s njom unaprijedi svoj rad.

 Istovremeno HSP-ov kandidat za gradonačelnika Marinko Marinović predstavlja smjernice svojeg programa.

 – Prioriteti su jačanje industrije, pojačano korištenje poljoprivrednih mogućnosti i razvijanje turizma – objašnjava Marinović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije