Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvoje ozlijeđeno

Izazvao nesreću s nevjerojatnih 3,99 promila alkohola u krvi!

alkotest
Foto: Marijan Sušenj/PIXSELL
22.04.2014.
u 09:42

Pijani 38-godišnjak s područja Rakovice skrivio je nesreću u mjestu Oštarijski Stanovi vozeći neregistrirani automobil, a uz to je imao i zabranu upravljanja motornim vozilom

Prometnu nesreću u kojoj su dvije osobe lakše ozlijeđene izazvao je jučer oko 17.45 sati vozač kojem je izmjereno nevjerojatnih 3,99 promila alkohola u krvi.

38-godišnjak s područja Rakovice skrivio je nesreću u mjestu Oštarijski Stanovi vozeći neregistrirani automobil, pod utjecajem već spomenute količine alkohola, a uz to je imao i zabranu upravljanja motornim vozilom.

Vozač je svojim automobilom oduzeo prednost automobilu sa slovenskim registarskim oznakama kojim je upravljao 48-godišnji Slovenac. Dvoje putnika iz tog automobila lakše je ozlijeđeno u nesreći. "Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, danas tijekom dana 38-godišnji vozač će uz optužni prijedlog biti doveden na Prekršajni sud u Karlovcu", izvijestila je PU karlovačka.

>>Muškarac i djevojka automobilom sletjeli u more

>>Traktor se okrenuo na bok i prignječio vozača

Komentara 2

DI
duncan_idaho
15:35 22.04.2014.

u americi bi taj momentalno dobio 10 godina stroge robije

AG
agava
09:50 23.04.2014.

Deset godina zatvora bez mogućnosti pomilovanja i obavezno liječenje protiv alkoholizma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije