Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stradala u požaru

'Izašla je s plamenom na leđima. Bacili su deku i ugasili je'

požar,Šibenik
Foto: Duško Jaramaz/Pixsell
1/15
02.11.2014.
u 17:36

Požar je buknuo u stanu starije žene u Gundulićevoj ulici

Starija žena ozlijeđena je u požaru koji je danas izbio u njenom stanu u Gundulićevoj ulici u Šibeniku. Vlasnicu stana Hitna pomoć odvela je u bolnicu, navodno s ozljedom leđa, a stan je izgorio, javlja portal Šibenik.in.

- Izašla je na ulicu s plamenom na leđima. Na ženu su bacili deku i ugasili je i odmah je stigla hitna pomoć - prepričali su svjedoci koji su se u trenutku širenja vatre našli u Gundulićevoj ulici. Šibenski vatrogasci ugasili su požar i sa zaštitnim maskama ušli u stan iz kojeg su kroz prozor izbacili izgoreni namještaj.

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

Policija je blokirala prilaz s obje stane ulice jer je u stanu navodno plinska boca koja koja bi mogla eksplodirati. U sanacija požarišta je u tijeku, a što je dovelo do zapaljenja još nije poznato.

Više pročitajte ovdje.

>>Poviše Vrgorca izbio manji požar, gorjela trava i nisko raslinje

>>Buknuo požar na starom vagonu koji su radnici rezali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije