Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijete izlaskom?

Iz Vlade ironično o HNS-u: 'Ovo izgleda kao novi državni udar'

Ivan Vrdoljak
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
30.11.2018.
u 23:01

"Zakon o udžbenicima svakako je i bio planiran da ide na sjednicu Vlade u srijedu. Nema stoga razloga za stvaranjem drame"

Zakon o udžbenicima svakako je i bio planiran da ide na sjednicu Vlade u srijedu. Nema stoga razloga za stvaranjem drame - poručio je izvor iz Vlade za N1 nakon što je HNS navodno zaprijetio da će izaći iz koalicije zbog nepoštivanja dogovora.

Izvor iz Vlade blizak premijeru za N1 ironično poručuje da ovo izgleda kao novi državni udar.

Ivan Vrdoljak
1/7

- Zakon o udžbenicima svakako je i bio planiran da ide na sjednicu Vlade u srijedu. Nema stoga razloga za stvaranjem drame - rekao je navedeni neimenovani izvor.

N1 navodi i kako će predsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak u subotu u 11 sati održati press konferenciju.

Pogledajte videokomentar Ive Puljić-Šego o odnosima predsjednice i premijera:

Ključne riječi

Komentara 33

AN
antonelić
23:13 30.11.2018.

prdoljak se uzjogunijo ... pazi malo prdoljče da ti razdjelnici ne dođu na naplatu ...

DO
dom7
00:08 01.12.2018.

Stranka sa osvojenih 3 % glasova drma drzavu...Uzas!!!!

DU
Deleted user
00:55 01.12.2018.

Mogu li komentirati bez zabrane od 3, 5 ili 7 dana? Hvala... Druže Vrdoljak, Vi ste zadnje dno hrvatskog političkog blata. Takvog gnjusa kao što ste Vi još nije bilo na ovom političkom nebu. Toliko ste odvratni da bi Vam s guštom zabio sva 4 moja razdjelnika duboko u rektum. Nisam gay, ali bih uživao u navedenoj radnji. Sramite li se druže Vrdoljak? Nikad u životu mi nije bilo hladnije u stanu i nikad više nisam plaćao grijanje. Da, druže, Vrdoljak, zbog Vaših razdjelnika.... Recite hrvatskom narodu, kolika je bila provizija za uređaje kini su davno proglašeni smećem... Nadam se da će te, druže Vrdoljak, krepati u mrzlom stanu s razdjelnikom u guzici...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije