Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukrajina

Iz uništene peterokatnice izvučen 11-godišnjak, preminuo par sati kasnije u bonici

Residential building damaged during a Russian military attack in Mykolaiv
Foto: State Emergency Service of Ukrai
1/4
13.10.2022.
u 22:31

Dječak je, podsjećamo, bio zakopan više od šest sati u ruševinama peterokatnice prije nego su se spasioci uspjeli probiti do njega i pažljivo ga izvući.

Ukrajinske hitne službe izvijestile su u četvrtak popodne o spašavanju 11-godišnjeg dječaka Artema koji je bio zarobljen satima u ruševinama zgrade pogođene u ruskom bombardiranju Mikolaiva. Ukrajinski dužnosnici izvijestili su da je 11-godišnjak preminuo u bolnici.

Dječak je, podsjećamo, bio zakopan više od šest sati u ruševinama peterokatnice prije nego su se spasioci uspjeli probiti do njega i pažljivo ga izvući.

Guverner Mikolajivske oblasti Vitalij Kim izjavio je da je 11-godišnji dječak preminuo nakon što je hospitaliziran nakon ruskog napada na stambenu zgradu u Mikolajvu, javlja The Kyiv Independent.

 

Rusi ponovno su započeli s raketiranjem Mikolajiva u srijednu na četvrtak oko 1:30 u noći, Jedna od raketa pogodila je peterokatnicu, čija su gornja dva kata u potpunosti uništena, a ostali su oštećeni. Prema prvim informacijama, još sedam stanara zgrade moglo bi biti zarobljeno u ruševinama, no trenutno nema načina za uspostaviti komunikaciju s njima.

VIDEO: Jamileh Alamolhoda, supruga iranskog predsjednika, vjeruje u tradicionalnu podjelu spolova: 'Žene se ponašaju kao muškarci, to je naslijeđe zapadne civiliacije'

Komentara 2

OP
Ovaj_put
07:10 14.10.2022.

Ovo je svakako Žalosni trnutak,ali ovakve su se tragedije zadnjih 8 godina dogadjale u Ukrajini. Dok je neonacistička milicija Ukrajine granatirala civile Donbasa. Zašto se onda nisu ovakvi članci i slike slali u svjet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije