Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Iz Tare izvučeno tijelo dvogodišnjaka, pronađen nakon osam dana

Foto: GSS Crna Gora
15.10.2022.
u 17:24

U prometnoj nesreći na cesti između Splavišta i Premćanskog mosta u nesreći 7. listopada smrtno je stradala majka djece koja je upravljala automobilom.

Iz rijeke Tare danas je izvučeno tijelo dvogodišnjeg dječaka koji je prije osam dana s članovima obitelji automobilom sletio u kanjon rijeke.

Splavari su tijelo pronašli između Žugića Luke i manastira svetog Arhanđela, piše Vijesti.me. Tijelo njegove sestre pronašli su skiperi prošle nedjelje 9. listopada.

U prometnoj nesreći na cesti između Splavišta i Premćanskog mosta u nesreći 7. listopada smrtno je stradala majka djece koja je upravljala automobilom. S troje djece je automobilom pala niz kanjon dubok 20-ak metara.

Odmah nakon nesreće, spasioci su izvukli živo maloljetno dijete iz rijeke.

 

Komentara 1

BA
Barba56
17:29 15.10.2022.

Pocivajte u miru mali andjeli .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije