Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kradu baš sve

Iz privremeno postavljenih semafora nestali akumulatori

semafor (1)
Sanjin Strukic/PIXSELL
02.07.2014.
u 14:27

Akumulatori su ukradeni na području naselja Prhci pored Čabra iz semafora privremeno postavljenih na suženju ceste zbog odrona kamenja

U vremenu od 30. lipnja do 1. srpnja zasad nepoznati počinitelj ukrao je akumulatore iz privremeno postavljenih semafora.

Akumulatori su ukradeni na području naselja Prhci pored Čabra iz semafora privremeno postavljenih na suženju ceste zbog odrona kamenja. Tvrtka u čijem su vlasništvu otuđeni predmeti oštećena je za nekoliko tisuća kuna.

>> Mladić (18) prevario tri žene nudeći im posao ako kupe mobitel i sklope pretplatnički ugovor

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije