Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pljačka u Nizozemskoj
Povratak na članak

Iz muzeja ukradeno nacističko oružje, uniforme u vrijednosti 1,5 milijuna eura

Iz ratnog muzeja u Beeku predmeti su otpremljeni u nekoliko vozila pošto su pljačkaši probili dvorišna vrata, a zatim i ulazna u zgradu.

Komentari 5

SI
sisavac
14:34 29.10.2020.

zašto bi uopće išli tražiti ovu ekipu koja je uzela izložbeni materijal? ne kužim, pa u iraku su američki, poljski, britanski, australski, vojnici, su opljačkali bagdadski muzej, sadamovo trofejno oružje je sad u americi, kod časnika i vojnika, političara, eksponati neprocjenjive vrijednosti završili isto u americi, engleskoj. što se to nije tražilo vratilo zemlji iz koje je ukradeno? ne kužim, postoji neka godina do koje se smjelo pljačkati grobove, a sad više ne? zašto se pljačkalo egipatske, grčke, perzijske, grobnice, i lifralo u zapadne muzeje, i to je sad kulturna baština cijelog svijeta, a danas kad se nešto želi uzeti iz npr. zapadnih kolekcija, je krađa? nije mi sad jasno ništa.

VL
DU
Deleted user
14:07 29.10.2020.

Hebo te, jesu ovi nijemci bili napredni. pogledaj puske na slici, ko da je jucer napravljena a ona iz 2svj. rata.

VL
Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
13:48 29.10.2020.

Zanimljiva je ova HINA i jezik kojim piše: Šljemovi, uniforme, ... A mogli su napisati kacige, odore. Ali nisu. Nego su izabrali radije šljemove i uniforme. Zanimljivo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.