Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'poraženi ucjenjivač'

Iz HDZ-a oštro odgovorili Škori: 'Nije ostvario vlastitu viziju, sam se prepoznao i priznao da je huškač!'

Zagreb: Domovinski  pokret pokrenuo interplaciju o radu Vlade
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
15.10.2020.
u 19:40

Miroslav Škoro nije ostvario vlastitu mesijansku viziju samog sebe - nije postao ni predsjednik RH ni premijer, navode.

Iz Hrvatske demokratske zajednice oglasili su se na društvenim mrežama o izjavama Miroslava Škore, čelnika Domovinskog pokreta.

Objavu HDZ-a na Facebooku prenosimo u cijelosti:

Milanovićev izborni saveznik & poraženi ucjenjivač HDZ-a sam se prepoznao & priznao da je huškač!

Sve i svakog su danas Miroslav Škoro i zastupnici DPMŠ-a spominjali na presici o zlodjelu na Markovu trgu, i to iz jednog jedinog razloga - da skrenu pažnju javnosti sa svojih poziva na nasilje & relativiziranja, čak i opravdavanja pokušaja ubojstva policajca i pucanja na još dvojicu.

Miroslav Škoro nije ostvario vlastitu mesijansku viziju samog sebe - nije postao ni predsjednik RH ni premijer. U 2. krugu predsjedničkih izbora sveo se na saveznika Zorana Milanovića i SDP-a, a potom je na parlamentarnim izborima pokušao političku karijeru izgraditi kao ucjenjivač HDZ-a i Andrej Plenković

Nakon dva izborna poraza & gubitka ucjenjivačkog potencijala za formiranje nove #VladaRH, Škoro je odlučio - skupa sa svojim zastupnicima - nastaviti lažima & huškačkom retorikom promovirati govor mržnje i netolerancije.

Nakon jučerašnje Plenkovićeve konferencije za medije, Škoro se sam prepoznao da je jedan od onih aktera koji huškaju na govor mržnje i radikalizaciju. Umjesto prozirnih podmetanja na račun predsjednika HDZ-a i Vlade RH & pokušaja skretanja pažnje, hrvatsku javnost više zanima Škorin stav o dvije sad već “znamenite” izjave - što na sve načine nastoji izbjeći.

Ivan Penava: Nemojmo se čuditi mladoj osobi koja je, kao i svi mi, gledala nepravdu. Nije kao mnogi njegovi vršnjaci pobjegao u Njemačku, pokazao je bunt, na pogrešan način.

Karolina Vidović Krišto: Vladu od nezadovoljstva neće spasiti ni postavljanje tenkova oko Markova trga. Kada zakažu redovne institucije, tada nastaje preuzimanje pravde od strane pojedinaca.

 

Komentara 75

Avatar gradonacelnik koji menstruira
gradonacelnik koji menstruira
19:44 15.10.2020.

Ajde, pa vi iz Hdz-Sdss-ud-be ste pobili tolike ljude od 1945. na ovamo, od Hude jame, preko Jazovke, Ovčare, Srebrenice, od Stepinca do Paradžika i Kraljevića, sve kako bi sačuvali vlast i priliku za pljačkanje, što su za vas nekakvi Škoro i Bujanec?

KO
komunikolog
19:58 15.10.2020.

Opet se oglašava partner SDSS-a?

Avatar stominac
stominac
19:53 15.10.2020.

ovi yuhdzovci su sve smješniji i smješniji, svakim obraćanju javnosti se sve dublje i dublje u korupcijsku mrežu ukopavaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije