Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokopana učenica

'Ivona za nas nije umrla, živjet će u mislima'

Ivona Srećković (1)
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
1/22
30.04.2013.
u 17:00

Nezapamćeno velika, tužna pogrebna povorka za Novu Gradišku, u kojoj je bilo nekoliko stotina stanovnika ovog i drugih mjesta Brodsko-posavske županije, ispratila je Ivonu do njezina posljednjeg počivališta.

Ivona Srećković, jedna od triju djevojaka koje je očevim BMW-om u četvrtak navečer na putu iz škole na nogostupu pokosio 19-godišnji Deni Župan, pokopana je danas na groblju u Novoj Gradiški.

Nezapamćeno velika tužna pogrebna povorka za Novu Gradišku, u kojoj je bilo nekoliko stotina stanovnika ovog i drugih mjesta Brodsko-posavske županije, ispratila je Ivonu do njezina posljednjeg počivališta.

Bijele ruže položili na grob

Uz rodbinu, prijatelje i roditelje koji su velikodušno donirali njezine organe koji će nekima dati novu šansu za život, petnaestogodišnjakinju su posljednji put pozdravili i župan Danijel Marušić te gradonačelnik Josip Vuković. Bili su tu i svi učenici njezina prvog razreda brodske Srednje škole Matije Antuna Reljkovića, zajedno s ravnateljem Vladom Prskalom.

U rukama su nosili bijele ruže koje su položili na njezin grob, a bili su odjeveni u bijelu odjeću, simbolizirajući tako njezinu mladost, nevinost i prerani odlazak. Jedna učenica iz razreda održala je dirljiv pozdravni govor, u kojemu je rekla kako Ivona za njih nije umrla i kako će ona zauvijek živjeti u njihovim mislima i sjećanjima. Na kraju svog lijepog govora djevojka nije mogla sustegnuti suze, te je gorko zaplakala kao i veliki broj prisutnih.

Ivona je jedina od triju djevojaka u prometnoj nesreći zadobila i teške ozljede glave, koje su se na kraju pokazale kobnima, te je u nedjelju navečer nakon trodnevne borbe izgubila svoju bitku za život. Zdravstveno stanje preostale dvije učenice i dalje je ozbiljno i liječnici se još uvijek bore za njihove živote.

>>'Blagoslovljen onaj kome Ivona bude anđeo čuvar!'

>>Vozač BMW-a: Obilazio sam kombi i naletio na rupu u cesti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije