Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neslužbeno

Ivo Žinić HDZ-ov kandidat za sisačko-moslavačkog župana

ivo žinić
Željko Gašparović/VLM
13.11.2012.
u 22:04

Žinić je aktualni potpredsjednik županijskog HDZ-a, dragovoljac Domovinskog rata i zapovjednik na glinskom ratištu s činom bojnika

Ivo Žinić, donedavni ravnatelj Uprave za regionalni razvoj pri Ministarstvu regionalnog razvoja, najvjerojatnije će biti kandidat HDZ-a za sisačko-moslavačkog župana. Službene informacije nema, no doznajemo da je Županijski odbor HDZ-a o tome već raspravljao.

Ivo Žinić aktualni je potpredsjednik županijskog HDZ-a, dragovoljac Domovinskog rata i zapovjednik na glinskom ratištu s činom bojnika. Do sada je obnašao i dužnost predsjednika Gradskog vijeća te je bio i zamjenik gradonačelnika grada Gline. Neslužbeno doznajemo da Žinić ima veliku potporu predsjednika županijskog odbora HDZ-a Antuna Vidakovića, kao i predsjednika gradskih i općinskih odbora HDZ-a.

Ključne riječi

Komentara 3

IB
istina_boli
06:35 14.11.2012.

Jos jedan kriminalac u nizu. Pa zar taj KraDeZe nema ni jednu postenu osobu sa kojom bi izasao na izbore?

ZL
zlatica5
13:27 14.11.2012.

Ovaj gospodin je zaista gospodin od glave do pete i svaka čast HDZ-u na izboru kandidata za župana. SDP ima županicu koja je samo slatkorječiva bez rezultata. Sposobna je samo za krađu, udomljavanje nesposobnih prijatelja, kumova i inih....koji su joj i omogućili da ostane na položaju županice. Samo njima je dobro a županija lipsala od neimaštine, lopovluka i krađe....nazaduje....ništa se ne radi, ne gradi....osim osmjeha od uha do uha kojim nas županica časti...ništa drugo nema niti je sposobna napraviti, niti ima sposoban kadar za to.....a Žinić je vrhunski stručnjak za EU projekte....ovo SDP-ovi puleni koji samo pljuju i kritizerski pišu, ništa konkretno nisu u stanju ponuditi........hm...podsjeća me na jedan narod koji ispali laž, a dok se dokaže da je laž laž....prođe vrijeme.... ah što i očekivati od prodanih duša.....

H2
h2so4
14:35 14.11.2012.

Zlatice, ako je g. Žinić u ičemu uspješan onda je to u izvanbračnim aferama.,Da možda i Vi niste jedna od njegovih "trofeja"??? To što ste Vi napisali može samo netko tko je ludo zaljubljen u njega,jer ja znam mnogo lošijih informacija o njemu.Trlepastuhović je napisao samo o jednoj od njegovih mnogih "uspješnica" Na kraju krajeva pa on je iz adezeja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije