Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'u Hrvatskoj vlada pesimizam'
Povratak na članak

Goldstein kod Stankovića: HDZ se treba udaljiti od Tuđmana, a Tito je ipak bio ličnost

Konstatirao je kako u Hrvatskoj danas na djelu sukob nepomirljivih svjetova - s jedne strane demokracije i uzak prostor ljudi koji nastoje proširiti prostor slobode, a s druge strane prostor "krčme i stadiona"

Komentari 181

ME
medvedgrad
17:20 21.03.2021.

Udaljiti Hrvatsku od Tuđmana?! Kao SAD od Lincolna? Ili Britaniju od Churchilla? Ovako pričaju samo istinski neprijatelji Hrvatske i hrvatskog naroda.

VL
DI
dinamic
17:31 21.03.2021.

Za ovu hrvatsku vlast i medije normalno je davati prostor dokazanim lažovima i falsifikatorima povijesti (goldstein, Klasić, Jakovina, Markovina, Dejan Jović...).

VL
BA
bardonkaldian
17:39 21.03.2021.

Što Goldstein misli o povratku 2 milijuna Arapa u Izrael?

VL
FM
fmica
17:15 21.03.2021.

Ivo Goldstein nije povjesničar nego historičar...

VL
KU
kuramela
17:25 21.03.2021.

Ovako to izgleda kad svoj pozove svoga na intervju kojeg će objaviti u svojim tiskovinama.

VL
Avatar Terra
Terra
17:26 21.03.2021.

Kakvi likovi....kakva emisija....primjer za fakultete i njihove studente kaje agitprop na djelu...ili goebelovština kako god hoćete. Luk i voda od novinarstva i od povjesničara....jel spomenuo svog rođaka Ivina i njegov kriminal?

VL
DV
Dvaispodzemlje
17:27 21.03.2021.

Fašizan je ideologija Golštajnova i on ju propagira.

VL
NE
Neufanrn
17:34 21.03.2021.

Trebao bih se odseliti u maticnu drzavu Izrael i tamo njima pametovati da se Izrael treba udaljiti od Ben Guriona i Golde Amire ,Mosesa, kralja Davida i drugih a da su Babilon i Egipcani ipak bili svijetski politicari, od koga ta dva lika primaju place??????????

VL
MA
MarasG
17:50 21.03.2021.

Ti bi se trebao udaljiti od Hrvatske jer je ocito da ti ne lezi pri srcu.

VL
GU
General_U
17:42 21.03.2021.

Jakovina i ovaj nas uvjeravaju o milion ubijenih u Jasenovcu i onda ih htv bez problema ugošćuje da nam promoviraju smrdoslavjiu....zemljo otvori se..

VL
DU
Dudek
17:40 21.03.2021.

Zašto se ne uvede porez na laž?

VL
MK
MKinkognito60
17:47 21.03.2021.

O Stankoviću je šteta bilo što komentirati jer nije vrijedan komentara. Što se tiče Goldstein-a to je povjesni revizionist na štetu Hrvatske i živi u Hrvatskoj. Siguran sam kako bi koju knjigu danas napisao drugačije ali pisao je užasne neistine prije kad je to odgovaralo Beogradu pa sam sebi pljuvao u lice. Podgrijava velikosrpske mitove o povjesti Hrvatske a podržava izmišljene Tuđmanove reklo bi se afere. Dodaje na već izmišljene i montirane optužbe protiv Balaženog Stepinca. Njegov narod bi dodjelio priznanje Prevednika među narodima kada bi netko sa autoritetom dokazao kako je stepinac reskirao život pomažući Židovima. Jedan od žestokih protivnika tog priznanja za Blaženog Stepinca je upravo Goldstein. Goldstein za mene ne postoji jer on nije čovjek. I sada na kraju i manje oštre kritike Goldsteina su rezultirale brisanjem mog komentara vjerovatno na njegovu prijavu pa mi se čini kako će i ovaj biti brisan.

VL
Avatar Kupujem izbore COVID dodatkom
Kupujem izbore COVID dodatkom
18:13 21.03.2021.

Vukiću je zabranjeno na HRT zbog njegovih otkrića o Jasenovcu. Umjesto da se time pohvalimo naši Jude ga prozivaju revizionistom. Ali je zato ovaj falsifikator dobrodošao. Profesor Brandt (mentor Ive Goldsteina) u knjizi Život sa suvremenicima, Zagreb, 1996., str. 190–191. napisao je sljedeće: "Pokazalo se da temu dubinski uopće ne razumije, ali se veoma mnogo trudio da u časopisima objavljuje sitne priloge, da bi imao (kako bi sam govorio) što više publiciranih naslova. Neke od njih pokazivao mi je unaprijed, a kod jednog od njih ustanovio sam da u bilješkama navodi ne samo pisce i djela koje nije pročitao, nego i pisce koji ne postoje niti su ikada postojali. Na moj prigovor odgovorio je: 'Tako to rade svi, pa zašto ne bih i ja!' To mi je toga čovjeka razotkrilo do kraja kao pripravna na falsificiranje i znanstveno nepoštenje, i ja sam digao ruke od njegova daljega znanstvenog razvitka."

VL
DU
Deleted user
18:00 21.03.2021.

Drobilica nastavlja drobiti laži, gnjev, strah... ni mu lako, treba prihvatiti surovu stvarnost, da su on i tata mu provaljeni kao polutrajan agitprop jugosatrapije. Bilo je ovo samozlostavljanje pred javnošću!

VL
Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
18:02 21.03.2021.

Osoba koja je mentalno zaglavila u naj crnijim danima jugo-komunizma

VL
ČE
četvrti
17:59 21.03.2021.

Po kojem kriteriju je ovaj manipulator zaslužio da gostuje na javnoj tv? Goldsteinov mentor prof. Miroslav Brandt opisao je u svojoj knjizi Život sa suvremenicima Goldsteinov rad: "Pokazalo se da temu dubinski uopće ne razumije, ali se veoma mnogo trudioio da u časopisima objavljuje sitne priloge, da bi imao (kako bi sam govorio) što više publiciranih naslova. Neke od njih pokazivao mi je unaprijed, a kod jednog od njih ustanovio sam da u bilješkama navodi ne samo pisce i djela koje nije pročitao, nego i pisce koji ne postoje niti su ikada postojali. Na moj prigovor odgovorio je: ‘Tako to rade svi, pa zašto ne bih i ja!’ To mi je toga čovjeka razotkrilo do kraja kao pripravna na falsificiranje i znanstveno nepoštenje, i ja sam digao ruke od njegova daljega znanstvenog razvitka."

VL
ČE
četvrti
18:02 21.03.2021.

Hrvatska danas ima oko 5.700 umrlih od covida, a Goldstein kaže skoro 7.000. Onaj tko je naučio manipulirati brojkama, ne može se lako toga osloboditi.

VL
DU
Deleted user
18:10 21.03.2021.

dakle po vama svaki povjesnicar mora biti subjektivan...sve ste rekli! Gdje ste to ucili, ili tko vas je to naucio?I to ste odgovorili ,u socijalizmu, odnosno komunizmu. Dok Europa od 1996, 2008 i 2019 jasno i nedvosmisleno osudjuje komunizam kao zlocinacku organizaciju (naravno uz bok fasizmu) i daje konkretne upute o lustraciji i nacinu lustracije, vi i takvi jos uvijek imate"svoju" subjektivnu povijest i mozete gostovati kod Stankovica, dok su ostali povjesnicari koji rade neumorno na otkrivanju prave povijesti i istine, nepozeljne osobe na istoj televiziji i naziva ih se "revizionistima"..to je u svakom slucaju kukavicki, nedemokratski nacin, da ne spominjemo slobodu govora...To vase jednoumlje je dijelom dovelo do ovakvog stanja gdje se otvoreno govori "mi ili oni"...svakako da je tu i strah staro ustolicenih uhljeba da se okrenu novoj i suvremenoj drzavi, dakle radije cuvati svoje fotelje, zajeno sa rezimskim medijima i da se sve upropasti nego da se mijenjaju stvari na bolje.Stari Hrvatski jal i nastavak Hrvatskog aristocida koji traje od 1945 do danas.

VL
KP
Karlovacko pivo
18:04 21.03.2021.

Stankovic i zove one sto su protiv Tudmana i danasnje vlasti nista cudno

VL
MA
matkopeic
18:23 21.03.2021.

Stankoviću, koji su ti kriteriji za goste. Po čemu današnji gost definira današnjicu Hrvatske. Povijesne reminiscencije od kojih nam je svima zlo. Uistinu si postao pravi uhljeb, razgovori da popune termin emitiranja, bez dodatne vrijednosti. Nema predaje.

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.