Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Presuda
Povratak na članak

Ivica Šola pisao je netočnosti o Hrvoju Zovku

Nije mi bitan novac, nego da se potvrdi kako je to što je napisano neistina – kazao nam je Zovko

Komentari 5

KO
korisnik2
00:32 17.07.2015.

smij se smij, UDB-asino. ukiseliti ce ti se smih, kada tada...

VL
OB
Objektivno...
08:10 17.07.2015.

Pročitao sam Šolin članak u kojem se Hrvoje Zovko spominje samo na jednom mjestu kao da je napravio film o Gotovini kao zločincu. Šola nije izrekao TVRDNJU nego samo svoj VRIJEDNOSNI SUD kakav je to film. Po meni to nije nikakva kleveta. Da je rekao da je Zovko napravio loš film o Gotovini jel bi i to bila kleveta? Da je U hAGU rezultat glasovanja SUDACA bio 2:3 a ne 3:2, jel bi i onda BILA KLEVETA

VL
3D
3d
12:04 17.07.2015.

srboje zovko

VL
RI
Rizlman
14:21 22.07.2015.

Pa Zovko je i u ovom nanovo snimljenom dokumentarcu prikazao Gotovinu kao zločinca i trećerazrednog časnika, a što bi tek bilo da je presuda bila onakva kakvu su Zovko i njegovi željeli? Pa tip je teški falsifikator, sjetimo se samo one sramne konstrukcije razgovora Tuđmana i Dedakovića na 20. obljetnicu pada Vukovar, kakve bi se postidio čak i KOS, gdje je tip sjekao, spajao, montirao, lagao, varao, mjenjao kontekst, dakle tipična dubaška antinovinarska radnja. On je snimio film koji je trebao biti prikazan na dan Gotovinine presude jer su se on, Mesić i slični nadali da će ona biti osuđujuća, da jće Oluja biti proglašena, a Tuđman, Šušak, Gotovina i Markač zločincima. Kad je presuda bila drugačije od one koju su očekivali, otkazali su prikazivanje filma i snimili novi u tri djela, koji opet vrvi lažima, i u kojem ama baš niti jedna jedina rečenica (osim onih koje izgovara general Markač) nije istinita.

VL
CI
cinbenik
05:35 17.07.2015.

E je im zavuko zovko.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.