Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Ivica Buljan i svijet u kojemu se ne sklapaju kompromisi s ružnima i netalentiranima, nego ih se naprosto voli

storyeditor/2023-02-24/PXL_131021_90151215.jpg
Boris Ščitar/PIXSELL
27.02.2023. u 08:45

Nakon što jednom pokažeš talent, a Buljan ga je pred HNK više puta pokazivao, bilo kao redatelj, bilo kao umjetnički menadžer, to jest ravnatelj, ne smiješ više kalkulirati, jer ćeš biti zdrobljen kao šupalj orah pod vojničkom čizmom

Komentara 1

DU
Deleted user
10:48 27.02.2023.

Kao i obično, u Beogradu je sve bolje, prirodnije, neformalnije, toplije, ljepše....jel da? Tako mu je do jučer bilo Sarajevo. Naravno, Zagreb mu je zadnja liga, i ne može se mjeriti s ovim metropolama etike, estetike, kozmopolitstva...p.s. Ivica Buljan- jee li ovo onaj koji je na jedan prosvjed donio zastavu CCCP-a? Divota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije