Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
humanost

Ivančani darovali varaždinskoj bolnici 97 krvnih doza

krv (1)
presnimila Ljiljana Risek
15.02.2011.
u 08:28

Rekorderi akcije bili su Ivica Kušen i Rudolf Gregurina iz Ivanca, koji su krv dali 102., odnosno 99. put

IVANEC – U akciji prikupljanja krvi koju su organizirali varaždinski transfuziolozi i Gradsko društvo Crvenoga križa, Ivančani su ponovno pokazali da imaju veliko srce. Za potrebe liječenja pacijenata Opće bolnice Varaždin poklonili su 97 krvnih doza. Rekorder akcije bio je Ivica Kušen iz Ivanca, koji je krv darovao 102. put, dok je njegov sugrađanin Rudolf Gregurina poklonio svoju 99. dozu. Budući da je akcija provedena na samo Valentinovo, darovateljice je slatkišima počastio volonter Crvenoga križa Antun Herceg, koji je sa 147 darovanih doza apsolutni ivanečki rekorder u humanosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije