Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija dožupanice Ličko-senjske županije
Povratak na članak

Ivana Tomaš: Milinović, vođa iz sjene, podanicima diktira što reći

Neka se provjere sve dnevnice vozača koji su ga vozili i neka isti taj „službeni“ župan svima kaže koji su razlozi tolikih putovanja Predsjednika skupštine u Zagreb

Komentari 7

IS
istima
16:17 01.12.2015.

Hm...... ovi pokajnici mi nekako ne leže, ma od kud da dolaze. No, dol je u Lici Milinovića bit će i ciganskog terorizma !

VL
Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
12:10 01.12.2015.

Milinović, vođa iz premijerske fotelje, podanicima diktira što reći kada sretnu one koji su posle proglašenja izbornih rezultata mahutali sa zastavom i veselili se pobjedi a danas strepe da če ostati svoji bez svoje vlasti.

VL
Avatar PURGERICA1
PURGERICA1
12:50 01.12.2015.

Ova žena laže, evo što je izjavila 03. srpnja 2015.g. za Lika portal, što je istina? – Temeljem natpisa koji se pojavljuju na pojedinim portalima, želim istaknuti da sam ravnopravna članica ŽO HDZ-a LSŽ te ne osjećam nikakav otklon premaema meni niti od članova niti od vodstva stranke. Naprotiv, s predsjednikom dr. Milinovićem normalno i otvoreno komuniciram oko svih bitnih pitanja. Na spominjanu političku akademiju HDZ-a otišla sam upravo uz odobrenje dr. Milinovića i ŽO HDZ-a LSŽ, a na njeno uspješno i u roku završavanje sam izuzetno ponosna. Sve dezinformacije očito plasiraju SDP kao i svi oni kojima smeta jedinstvo HDZ-a u Ličko-senjskoj županiji, istaknula je dožupanica Tomaš za portal Lika online.

VL
Avatar imotska115
imotska115
13:18 01.12.2015.

Izgleds da je zena ljubomorna na BMW jer se vise ne moze furat sa njim.

VL
CR
crnjas
17:23 01.12.2015.

Pa normalno to je i pticama na grani jasno da je lika-online adezeov iliti od druga milinovica i bratije portal ili kako kazu "oglasna ploca" druga milinovica. Toliki novac da ide iz proracuna samo ja jedan portal koji prenosi sto drug milinovic naredi. To je skoro 10.000 eurona aloooo. A tu nesmijes nista rec protiv adze- a komentar odma se brise i budes blokiran.

VL
OK
okus
12:43 01.12.2015.

Stvarno???

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
19:32 01.12.2015.

ja ne razumijem jednostavno te ljude koji sad kokodaću bez veze i lupaju gluposti jednom rjećju pa svi su znali i znaju kog su izabrali jer nije milanović sad tekar takav posto nego sva ta politićka krema je dobro znala da je on naprsit bahat i bezobrazan što li je i pokazo i koji moj sad kakaju .nek ga ruše i stave si drugog milanovića i mir .ovako izgleda jednom rjećju da su svi prolupali i bili i ostali š..ci a on je jedini osto onakav kakav je bio

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.