Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o ostanku čačića

Ivan Vrdoljak: Nakon Sabora stranke HNS će biti još jači

ivan vrdoljak,portal
Žarko Bašić/PIXSELL
03.02.2013.
u 15:00

Koliko mu je poznato, ne postoji statutarna zapreka da Čačić bude u predsjedništvu stranke unatoč tome što će ići na odsluženje zatvorske kazne.

Dopredsjednik HNS-a Ivan Vrdoljak u Osijeku je odgovorio i na upit novinara kako komentira najnovije pokušaje Radimira Čačića da ostane u vrhu stranke.

- Stranka zna kuda ide. Sabor stranke je 23. ožujka, kada biramo predsjednicu stranke. HNS će nakon ovog izbornog sabora, kao i svakoga prije, biti jači nego što je bio - rekao je. Raskola u stranci oko toga pitanja, istaknuo je, nema. - Unatoč onima koji su govorili da ćemo se raspasti, podijeliti, mi smo nakon svakog izbornog sabora bili sve jači. Ta snaga HNS-ova članstva i vodstva dovela je i do toga da danas imamo 14 zastupnika u Saboru i četiri ministra - kazao je.

Koliko mu je poznato, ne postoji statutarna zapreka da Čačić bude u predsjedništvu stranke unatoč tome što će ići na odsluženje zatvorske kazne.

>>Radimir Čačić planira ostati u vrhu stranke i dok bude u zatvoru

Komentara 3

Avatar stominac
stominac
15:26 03.02.2013.

nečete više postojati! pojesti će vas statistika!!!!

AN
ankicascreiber
16:31 03.02.2013.

HNS je stranka sa maksimalno 3% glasova na svim izborima. da izadu na izbore Lepa Brena ili Severina, dobile bi vise od 3% glasova. Cacic i Pusic su vec 20 godina u politici, i za tih 20 godina uspjeli suu skupiti 3% potpore gradana. Sto jos treba tim ljudima da shvate da su se svima zgadili?

Avatar airbizz
airbizz
13:25 04.02.2013.

zašto nešto čekati?zašto ne biti jak od danas?klasična propaganda.mora da ministar vrdoljak svako jutro pred ogledalom sebi govori-"svakoga dana u svakom pogledu sve više i više napredujem"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije