Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jednoglasno odabran

Ivan Panđa novi predsjednik HČSP-a

HČSP
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
11.06.2016.
u 21:05

Odmah nakon sabora održana je i konstituirajuća sjednica na kojoj je za političkog tajnika izabran Luka Podrug, dok je za dopredsjednika izabran Davor Trbuha

Opći sabor Hrvatske čiste stranke prava (HČSP) u subotu je u Zagrebu za novog predsjednika jednoglasno izabrao Ivana Panđu, priopćila je ta stranka.

Odmah nakon sabora održana je i konstituirajuća sjednica na kojoj je za političkog tajnika izabran Luka Podrug, dok je za dopredsjednika izabran Davor Trbuha.

Donedavni predsjednik HČSP-a Josip Miljak izabran je za postrojnika stranke. Miljak je sredinom veljače podnio ostavku na dužnost predsjednika zbog nepravomoćne presude kojom ga je zagrebački Županijski sud proglasio krivim za 'izvlačenje' 3,5 milijuna kuna iz tvrtke Kalvin.

HČSP navodi da je novi predsjednik Pandža dragovoljac Domovinskog rata, bojnik HV-a u mirovini i dugogodišnji bivši predsjednik zagrebačke HVIDR-e.

Ključne riječi

Komentara 12

GL
GlupiJugoDebili
05:09 12.06.2016.

BRAVO PRAVASI! ZDS

RU
rodijak Ujo
23:49 11.06.2016.

Nepismeni novinari VL ne mogu napisati točno prezime. Čovjek se zove Ivan Pandža !!!

JO
jozomali
10:09 12.06.2016.

Ma jeli to ona marginalna strančica koja baš nikada neće u Sa.bo.r?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije