Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istarski župan

Ivan Jakovčić u Austriji razgovarao o aferi Hypo

Ivan Jakovcic
Marko Prpić/Pixsell
24.09.2010.
u 14:11

Ivan Jakovčić danas je u Pazinu kazao da je ovog tjedna u Beču bio u austrijskom parlamentu gdje je vodio i razgovore o aferi Hypo .

Ivan Jakovčić danas je u Pazinu kazao da je ovog tjedna u Beču bio u austrijskom parlamentu gdje je vodio i razgovore o aferi Hypo .

- To je  austrijska korupcijska afera, no može biti i hrvatska afera ako se dokaže krivica osoba iz naše zemlje - rekao je Jakovčić i najavio da će IDS predložiti osnivanje istražnog povjerenstva u Hrvatskom saboru koje će istraživati sve ono što se dešavalo u vezi s Hypo bankom na našim prostorima.

Ključne riječi

Komentara 12

UT
utatica
20:47 27.09.2010.

Al se ovaj uznemirivo, trči od Dorha do Klagenfurta, zašto mirno i jednostavno ne sačeka rezultate istrage ako je čist, dosad se niti oko bilo koje druge afere nije tako \"anagažirao\" i toliko se naputovao.

DM
Dan_Marinovic
15:27 24.09.2010.

jakovcic se seli u zatvor

S9
stric 90
21:12 24.09.2010.

Ne laje kučka radi sela...... Nešto se STARI KOMUNISTA puno vrti oko afere Hypo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije