Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA AFERA

Ivan Đakić na ruci ima tetovažu zombija s kapom nacističkog časnika

Ivan Đakić - tetovaža
11.01.2019.
u 23:14

Kada je u četvrtak navečer izišao pred novinare ispred zgrade bjelovarskog suda, snimka izjave otkriva kako mladi Đakić cijelo vrijeme dlanom lijeve ruke pokriva dlan desne ruke.

Još se nije ni stišala bura koju je Ivan Đakić, sin HDZ-ova saborskog zastupnika Josipa Đakića, izazvao objavom na Facebook profilu gdje je fotografijom ustaše koji pozira s glavom mrtvog četnika odlučio "čestitati" pravoslavi Božić "braći Srbićima", kada stiže nova afera.

Večernji list u posjedu je fotografije koja dokazuje kako mladi Virovitičanin, kojem zbog spomenute objave prijeti tri godine zatvora za kazneno djelo javnog poticanja na mržnju na nacionalnoj osnovi, na desnoj ruci ima tetovažu, blago rečeno, neprimjerena sadržaja. Riječ je o tetovaži zombija s kapom nacističkog časnika.

Foto: Privatni album/MailOnline

Fotografiju tetovaže Ivan Đakić objavio je na Instagramu 12. prosinca prošle godine, no svih ovih dana nije je obrisao, čak ni nakon što je tijekom jučerašnjeg dana obrisao Facebook profil.

Kada je u četvrtak navečer izišao pred novinare ispred zgrade bjelovarskog Županijskog suda, gdje je sa odvjetnikom priopćio medijima kako mu nije određen pritvor, snimka izjave otkriva kako mladi Đakić cijelo vrijeme pred novinarima dlanom lijeve ruke pokriva dlan desne ruke. Sada je jasno i zašto, pa preostaje vidjeti hoće li i na koji način najnovije otkriće utjecati na daljnji kazneni postupak.

Video - Ivan Đakić nakon izlaska iz suda

Kao što je poznato, Ivan Đakić sin je saborskog zastupnika Josipa Đakića, ujedno i predsjednika Hvidre, umirovljenog pukovnika HV-a i jednog od pripadnika takozvanog desnog krila HDZ-a. Nakon otkrića šokantne božićne "čestitke", Đakić stariji poslao je priopćenje u kojem navodi da sina nije odgajao da mrzi, a postupak mladog Đakića osudio je i HDZ, iz čijeg se članstva Ivan Đakić pod pritiskom afere ekspresno ispisao.

Ključne riječi

Komentara 130

MA
marijanastoch
00:24 12.01.2019.

Pa momak je poremecen, to se odmah vidi. To ti napravi tatina moc.

MA
Mardin
01:49 12.01.2019.

Hrvati su zdrava nacija, tak da zbilja ne kužim zakaj ovog retarda medijski eksponirate i stvarate namjerno krivu sliku Hrvatske. Kome je to u interesu, VL?

AM
Axis Mundi
03:20 12.01.2019.

Ovdje je potreban psihijatar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije