Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hvale fašizam?
Povratak na članak

Italija: Zastupničko pitanje o misama za Mussolinija

Zastupnik Pizzetti iznosi da je lokalni list u Cremoni objavio oglas neofašističkog pokreta Casa Pound u kojem se građanstvo poziva na misu 28. travnja na groblju u Cremoni u čast Mussolinija

Komentari 3

OB
-obrisani-
11:40 18.05.2012.

Jao velike nevolje za čovjeka evo mise.

VL
OB
-obrisani-
15:32 18.05.2012.

Furio Radin sada šuti, a kada je riječ o Anti Paveliću onda prvi dreči. Nikada Furio više Istra, Kvarner i Dalmacija pod talijansku čizmu, preboli to, gotovo je. Ovo je Hrvatska.

VL
VL
.
15:19 19.05.2012.

U krajnjoj liniji može se i u Hrvatskoj postaviti slično pitanje, odnosno tko naručuje mise za Antu Pavelića? *********** Dok se u Republici Hrvatskoj ne postavljaju pitanja oko obilježavanja partizanskih i četničkih derneka koje pohodi ova Vlada kao i okupljanja u Kumrovcu, nema se što pitati o misama za Pavelića, koji je u odnosu na zločine komunizma i Tita bio mala nevina beba !

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.