Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Italija

Italija: Eksplozije ispred sjedišta Sjeverne lige

Bossijeva kuća
arhiv Anse
29.12.2010.
u 12:04

Eksplozije su se dogodile ispred sjedišta Sjeverne lige u Gemoniju u kojem živi čelnik toga pokreta Umberto Bossi

RIM – Dvije eksplozije, vjerojatno papirnatih bombi, čule su se danas ujutro ispred sjedišta Sjeverne lige u Gemoniju pokraj Varesea u kojem živi čelnik toga desničarskog pokreta Umberto Bossi. U vrijeme eksplozije Umberto Bossi nalazio se u svojoj kući koja je udaljena oko 50 metara od sjedišta stranke kojoj je na čelu.  

Oni koji su postavili papirnate bombe na zidu obližnje zgrade napisali su “Antifa, drugi čin”. Prema izvješću policije, riječ je anarhističkoj skupini. Isto tako policija drži da  nije riječ o bombama, već da su eksplodirale dvije velike petarde. Ispred sjedišta Sjeverne lige u Gemoniju, koja je u vladinoj koaliciji premijera Silvija Berlusconija, već su dva puta, u veljači 2007. i u siječnju 2009., bili postavljeni eksplozivi.

Ključne riječi

Komentara 8

KR
KraljTvrtko
15:05 29.12.2010.

sipa...ovo su uradili anarhisti,bog ime srece dao,i ja danima razmisljam kako da doprem do njih i postanem njihov clan,i ja bih rusio globalni poredak....velim,ovog puta nisu islamisti,jedino sto ih povezuje to su bombe,nit je metod isti niti je cilj isti.

OR
orisis
15:10 29.12.2010.

tvrtko ,pravi anarhist ne treba biti dio grupe.Potrazhi kak se prave bombe po internetu i teroriziraj kak i koga ti pashe.Ako si pravi drugi ti se budu pridruzhili...

OB
-obrisani-
14:53 29.12.2010.

U Avganistanu ove godine ubijeno 700 stranih vojnika KABUL - U Avganistanu je ove godine poginulo 700 pripadnika međunarodnih snaga, objavio je AP, pošto je NATO saopštio da je jedan strani vojnik danas ubijen na jugu ove zemlje. Iz štababa koalicije nisu dati detalji o najnovijoj pogibiji vojnika, koji je bio druga današnja žrtva oružanih sukoba s pobunjenim talibanima. Ova godina, u kojoj je povećano prisustvo stranih vojnika da bi se slomio otpor ojačalog talibanskog pokreta je, po broju žrtava, već najtragičnija za skoro deceniju ratovanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije