Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stigla ciklona Tonči

Istru pogodilo jako nevrijeme s tučom, padali komadi veličine oraha

Istru pogodilo nevrijeme s tučom
Foto: Istramet.com
1/4
23.03.2014.
u 18:51

Ciklona Tonči, kako ju je nazvao Crometeo tim, donijela je promjenu vremena nakon nekoliko sunčanih i suhih dana.

S dolaskom ciklone Tonči u Hrvatsku zapad Istre večeras je pogodilo jako nevrijeme s tučom.

Najjača tuča zabilježena je na području Poreča, a prema javljanju mjestimice su padali komadi veličine oraha, javlja Istramet.com. Tuče je bilo od Pule do Umaga te ponegdje u unutrašnjosti Istre, ali je, izuzev Poreštine, bila znatno sitnija i manjeg intenziteta. Tijekom prolaska nevremena prolazno je bilo jakog vjetra.

Do 18 sati na zapadu Istre najviše kiše palo je u Baderni (28 mm) i Umagu (26 mm). Temperature zraka kreću se između 7 i 13°C.

Ciklona Tonči, kako ju je nazvao Crometeo tim, donijela je promjenu vremena nakon nekoliko sunčanih i suhih dana.

Tonči će, naime, mjestimice donijeti obilnije oborine, u gorju i nešto snijega. Očekuje se da će u nedjelju poslijepodne u Gorskom Kotaru i Lici pasti nešto snijega. U središnjoj Hrvatskoj prijepodne postupno naoblačenje uz malo kiše.

U ponedjeljak se očekuje promjenjivo i svježe vrijeme uz dosta oblaka i mjestimičnu kišu. Temperatura će se uglavnom kretati od 10 do 15 Celzijevih stupnjeva, a više suhog vremena najavljeno je za utorak. Tada se očekuje da će biti djelomično sunčano, povremeno s povećanom naoblakom a ponegdje je moguća i kratkotrajna kiša.

>> Stiže ciklona Tonči: Doznajte kakvo vrijeme donosi!

Foto: Istramet.com

Komentara 2

FU
furest
20:31 23.03.2014.

Orah i mirela dosli u istru i donijeli ledeni orah , mozda je to dobar predznak za njih

Avatar fijolica
fijolica
11:04 24.03.2014.

Trebali su ciklonu nazvati Holy :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije