Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadržan u bolnici

Istražuje se uzrok tragične nesreće: Načelnik prometne policije otkrio što će biti s vozačem kamiona

Foto: Marin Tironi/Pixsell
1/8
21.11.2020.
u 22:27

"Izuzeta im je i kriv i urin i ti će se nalazi vještačiti. Što se tiče uporabe mobitela, s operaterima će se izvršiti kontrola uspostave poziva", rekao je Medved

Nakon tragične nesreće na autocesti A1 u kojoj su jutros poginule četiri osobe, a petero je ozlijeđenih, načelnik II. postaje prometne policije Josip Medved rekao je kako policija u suradnji s državnim odvjetništvom provodi intenzivne izvide kako bi se utvrdile sve okolnosti i uzrok nesreće. 

Za Dnevnik Nove TV rekao je kako alkotestiranjem na mjestu nesreće nije utvrđena prisutnost alkohola ni kod jednog sudionika nesreće. "Izuzeta im je i kriv i urin i ti će se nalazi vještačiti. Što se tiče uporabe mobitela, s operaterima će se izvršiti kontrola uspostave poziva", rekao je Medved i dodao kako je vozač kamiona zbog ozljeda zadržan u bolnici. 

"Nakon što ga bolnica otpusti mi ćemo ga preuzeti i provesti kriminalističko istraživanje i ispitivanje, i prepratiti državnom odvjetniku", rekao je te svima koji se moraju zaustaviti na autocesti savjetovao: 

1/7

"Autocesta je vrlo opasna, ljudi toga nisu svjesni. Ako se moraju iz bilo kojeg razloga zaustaviti, bilo na zaustavnoj traci ili na kolniku, dakle – ne sjediti u vozilu! Sigurno izići iz vozila na neku sigurnu, pristojnu udaljenost i tamo čekati pomoć", poručuje i najavljuje policijske kontrole na cestama. 

"Kao i svaki vikend i večeras smo na terenu i pojačano vršimo nadzore prisutnosti alkohola kod vozača i brzine kretanja, kao i korištenje mobitela i sve druge prekršaje koji dovode do kršenja prometnih propisa", poručuje Medved. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije