Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAO GA PRIJE 4 MJESECA

VIDEO Isplivao jeziv intervju Prigožina, pričao o avionu koji će se raspasti: 'Bolje me ubijte'

Twitter
28.08.2023.
u 12:19

U snimci, preuzetoj iz intervjua koji je izvorno objavljen 29. travnja s ruskim vojnim blogerom Semyonom Pegovom, Prigožin je rekao da je Rusija na rubu katastrofe

Dan nakon potvrde ruskih vlasti da je u prošlotjednom padu zrakoplova poginuo i šef Wagnera Jevgenij Prigožin na društvenim mrežama isplivao je isječak intervjua kojeg je Prigožin dao za ruske medije. Ono što brojni smatraju kontroverznim je dio na snimci gdje on priča o padu zrakoplova. 

Podsjetimo, ruske zrakoplovne vlasti priopćile su ove nedjelje da je šef skupine Wagner bio u privatnom zrakoplovu koji se u srijedu srušio sjeverozapadno od Moskve, točno dva mjeseca nakon što je vodio neuspjelu pobunu protiv Kremlja. Naknadno se oglasio i Kremlj, navodedći da su tvrdnje Zapada da je ubijen po njihovom nalogu "apsolutna laž", prenosi Reuters.

U snimci, preuzetoj iz intervjua koji je izvorno objavljen 29. travnja s ruskim vojnim blogerom Semyonom Pegovom, Prigožin je rekao da je Rusija na rubu katastrofe jer obrambeni sustav postupno izbacuje one koji govore istinu o ratu.

- Danas smo došli do točke ključanja. Zašto govorim tako iskreno? Zato što nemam pravo lagati pred tim ljudima koji će dalje živjeti u ovoj zemlji. Njima se sada laže. Bolje me ubijte - poručio je Prigožin.

- Neću lagati, moram iskreno reći da je Rusija na rubu katastrofe. Ako se stvari ne poslože, avion će se raspasti u zraku - dodao je Prigožin.

POVEZANI ČLANCI:

Brojni komentari objavljeni su na snimku koja je objavljena na Telegramu, navodeći kako je Prigožin sigurno znao što mu se sprema. 

- Bilo bi cool da Prigožin i Surovikin sada sjede na Jamajci i piju pina coladu - naveo je jedan komentator, dok su drugi naveli kako je Putin ''sigurno'' stajao iza nesreće. - Moraš biti ameba da ovo ne razumiješ - pisalo je.

>> VIDEO Moskva potvrdila: Gotova DNK analiza, Jevgenij Prigožin je poginuo u nesreći zrakoplova

Komentara 21

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
12:33 28.08.2023.

Očito se prispodoba odnosila na Rusiju kao avion, koja ako ne uskladi svoje "kotačiće" i "zupčanike" će se raspasti "in mid air"... 😶 tj izgubiti rat i raspasti se....

PA
Pahor
14:06 28.08.2023.

Ako to putin nije naredio, a tesko je u to povjerovati, onda je sada on u velikom strahu, jer ako je neko bez njegovog znanja imao muda ubiti prigozina, putin je slijedeci

Avatar Centurion
Centurion
13:01 28.08.2023.

Prigožin...Falit će Prežgana juha za one gladne na prvij liniji frontre, Ipak on je prvoklasni kuhar.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije