Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽUPANIJSKI SUD

Ispitali svjedoka obrane na suđenju Damiru Škari: 'Izgledno je da sve ide prema kraju'

Velika Gorica: Nastavljeno suđenje Damiru Škari
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/3
07.09.2021.
u 11:37

Škaro tvrdi da je nevin, a sam proces suđenja traje već godinu dana.

Na Županijskom sudu u Velikoj Gorici nastavljeno je suđenje nekadašnjem predsjedniku Autokluba Siger Damiru Škari za silovanje i spolno uznemiravanje bivše zaposlenice AK Siger. Suđenje je zatvoreno za javnost 

- Na današnjem ročištu ispitali su svjedoka obrane. Sljedeće ročište je 26. listopada u 9.30 sati. Tada će ispitati dopunske sudske vještake sudske medicine koji su izradili pisani nalaz. Na današnjem ročištu bio je ispitan samo jedan svjedok i to je bio svjedok obrane -  rekla je Kornelija Kallay Blažeković, glasnogovornica Županijskog suda u Velikoj Gorici za 24sata. 

Škaro tvrdi da je nevin, a sam proces suđenja traje već godinu dana. 

Na pitanje bliži li se suđenje kraju, glasnogovornica je navela kako je to teško za reći. 

- Rasprave idu svojim tijekom i tempom i izgledno je da sve ide prema kraju. Ne bih o detaljima, ali ide pri kraju, neće to dugo još trajati - dodala je glasnogovornica. 

 

Komentara 2

ČS
Čuvaj se senjske ruke
12:19 07.09.2021.

Ovakve optužbe bez svjedoka postale su pravi stvar za rješavanje političkih protivnika. Žena te optuži, bez svjedoka, i to sud prihvati, kao 45-te. Najvažnije je poniziti čovjeka. Tko je to izmislio treba dobiti Nobela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije