Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zadavio djevojku

Išla je u minus da bi mu dala novac. Kada je ubio Silvanu, uništio je i mene

Mario Borić
29.10.2014.
u 10:15

Mario Borić optužen je da je iz koristoljublja u ožujku ove godine u njezinu stanu zadavio Silvanu Nekić s kojom je bio u vezi

        – Silvana je bila moja blizanka, a psihijatrica mi je rekla da je bol koju ja osjećam zbog njezine smrti jednaka boli koju netko osjeća zbog gubitka djeteta. Kada smo ušli u njezin stan i kada sam shvatila da mi je sestra mrtva, shvatila sam da je i za mene svijet stao. Od tada više ne mogu živjeti, on je uništio moj život, nas smo dvije bile kao jedna i ne mogu živjeti bez nje. Moja mama mora živjeti s činjenicom da joj je on govorio da je sa Silvanom sve u redu, a tada je Silvana ležala mrtva, kao da nikada nikog nije imala, a on je cijelo to vrijeme bio pokraj nje. Javljao se mami, lagao joj da je u bolnici i da je Silvana s njim, smirivao ju je, a sve je to bila laž – dio je potresnog svjedočenja Alenke Nekić, sestre ubijene Silvane Nekić.

Za njezino ubojstvo optužen je Mario Borić, čovjek s kojim je nesretna žena bila u vezi. Boriću se na zagrebačkom Županijskom sudu sudi zbog ubojstva iz koristoljublja, a prema optužnici, Silvanu Nekić zadavio je u njezinu stanu u ožujku ove godine, nakon čega je njezinim bankovnim karticama dizao novac s njezinih računa. Sve to vrijeme povremeno se vraćao u stan u kojem je bila ubijena žena, a novac je trošio na kockanje.

Alenka Nekić kazala je i da je njezina sestra Boriću davala novac. Svota koju mu je dala popela se na 40.000 kuna, a on joj taj novac nije vraćao.

– Silvani je bila važna samo dobrota, ljubav i poštenje, a rekla mi je da je on imao težak život i bolesno dijete. Govorio joj je da mora plaćati kredit i alimentaciju. Kako bi mu financijski pomogla, Silvana je išla u minus do kraja, a čak je i od obitelji posuđivala novac za njega. Danas nas banka tereti za troškove koje je on učinio po njezinim karticama jer nije prijavljena krađa kartica – kazala je A. Nekić.    

>>  Optuženi: Samo želim da se utvrdi istina

>> Ubio je partnericu, a potom uzeo njenu karticu i otišao kockati

Komentara 3

PK
puši kurac
10:27 29.10.2014.

čudo za kakve kretene se cure lijepe!

SA
Sauron
10:53 29.10.2014.

Eto šta ti je život... zadužuješ se da bi nekom pomogao i pomažeš mu, daješ novac i ljubav, a on te ubije.....ja bi za ovo uveo kaznu mučenja pa smrti....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije