Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZORAN MILANOVIĆ:

'Iskoristiti mjere da stanovništvo ne odlazi trbuhom za kruhom'

zoran milanović,ivan doboš,domagoj hajduković (1)
Foto: Marko Mrkonjić/PIXSELL
1/5
06.05.2013.
u 16:57

Premijer se prošetao središnjim Trgom slobode te nakratko razgovarao s građanima

Premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović posjetio je poslijepodne Beli Manastir u Baranji. Kratko je razgovarao sa esdepeovim gradonačelnikom Ivanom Dobošom, a sastanak se za novinare održao iza zatvorenih vrata. Potom su se uputili na središnji, godinama nedovršeni gradski Trg slobode. Premijer se njime prošetao te nakratko razgovarao s građanima.

Po njegovu odlasku gradonačelnik Doboš je rekao kako ga je izvijestio da je najveći problem nezaposlenost.

- Ovdje je visoka stopa nezaposlenosti, ne samo u gradu nego u cijeloj Baranji. Ima oko 1.700 nezaposlenih što je gotovo 20 posto na 10.000 stanovnika. Znači sve ove mjere Ministarstva poduzetništva trebaju biti iskorištene upravo na ovom području kako bi se stanovništvo zadržalo, a ne da odlaze trbuhom za kruhom - rekao je Milanović, te dodao kako su prema posljednjem popisu stanovništva izgubili stanovnika kao jedna mala općina, oko 3000 ljudi.

>> "SDP treba novi program, a Plan 21 trebamo revidirati"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije