Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Iseljavanje iz Hrvatske će se nastaviti, zašto zbog toga ne treba paničariti?

04.06.2023. u 08:53

Premda se svi neće vratiti, Hrvati trebaju ići u inozemstvo. Da vide kako svijet funkcionira izvan RH. Bolje to nego da gunđaju i traže krivce u svima samo ne u sebi

Komentara 16

Avatar Boycie1
Boycie1
09:56 04.06.2023.

Lustracija je jedino rijesenje.I to lustracija pd 1941.do 2017. jer se radi o istim ljudima i njihovim potomcima

KI
kiselovrhnje
11:04 04.06.2023.

Ne bi se panicarilo da se unatoc iseljavanju moze odrzati broj stanovnika ili da je pad mnogo blazi. Ali kada izmedu dva popisa izgubis 10% stanovnistva, to ne da je vrijeme za panicarenje, nego vrijeme za uzbunu, hitne sastanke vlade, korjenite reforme i promjene. Ti ljudi kada podu njih vise nema, rijetki su ti koji se vracaju. Ali mozda je to i cilj. Sigurno ne odlazi zlatna mladez koja ce naslijediti sve poluge u drzavi. Negativna selekcija se nastavlja i gusi ovu drzavu, a ovaj clanak je odlican primjer toga na djelu.

Avatar kenshi
kenshi
20:38 04.06.2023.

Ni riječi o skupu u slavoniji Ustani i Ostani u ovom listu nego nekakva demagogija kako netreba se pre više brinuti o masovnom iseljavanju?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije