Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor Trumpu
Povratak na članak

Iran prijeti da će zatvoriti glavni morski put nafte

Predsjednik Hassan Rohani upozorio je Washington da odustane od pritiska na iranski izvoz te zaprijetio posljedicama.

Komentari 13

KO
kordunmoj75
18:18 09.07.2018.

Stace americki ratni brodovi tisucama milja daleko od svoje drzave,hoce teroristi da cjeli svjet okupiraju i da sve sebi prisvoje,Iran treba podrzati i protjerati te terosite iz tih Arapski i Iranski voda,koja su gamad ovi ameri.

VL
DU
Deleted user
10:28 09.07.2018.

Kome će da prete ovi moji vojska u rasulu... I njima otpadaju ko slovencima đonovi ? Nemamo iluzija da će se stanje u Vojsci Srbije popraviti preko noći, ali mi u znamo kako se treba rešiti dobar deo problema. Nekoo namerno ne želi da se problemi reše. Da stvari moraju da se menjaju pokazuju nam podaci koje svakodnevno obrađuje analitički tim Vojnog sindikata Srbije. Vojsku napušta dnevno šest njenih pripadnika, vojnika, oficira i podoficira. Odlaze najiskusniji koji su školovani u vojnim školama koje danas više ne postoje i koji su prošli ratove, a ta iskustva su najdragocenija za svaku vojsku. Istovemeno broj samobistava zbog loših uslova i psihičke opterećenosti se povećao zadnjih godina. Rasturaju se porodice. Ljudi jednostavno ne mogu da rade 200 dana godišnje odsutni od kuće za 250 evra- kaže Predrag Jevtić, generalni sekretar Vojnog sindikata Srbije. Sve može da se promeni osim tih ljudi, koji su raznim mahinacijama i finansijskim malverzacijama uspeli da Vojsku Srbije dovedu dotle da vojnici zadatke u Kopnenoj zoni bezbednosti izvrsavaju bušnih čizama i odlatjmerima od vozila. To je deo problema. Novca ima. Treba ga domaćinski preraspodeliti. Imamo apsurdne situacije. Vojniku se ne plaća prekovremeni rad, građani smo drugog reda prilikom lečenja, ne isplaćuje se regres i topli obrok.

VL
Avatar intimus 500
intimus 500
08:04 09.07.2018.

Samo da ovaj put to i naprave ... biti ce jako zabavno 😁

VL
AA
aabbcc
12:50 10.07.2018.

Kupci nafte su u cijelom svijetu i ne moze se ovo posmatrati kao nesto samo protiv Irana.

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
09:35 09.07.2018.

Mogu pokušati i nestati kao i Sadam uz milijune mrtvih.

VL
JU
jurajuric118
09:43 09.07.2018.

iran nema zaštitu od Rusa, kaj znači da ga Amer može pregaziti u roku od par dana. Tak da ovo zveckanje oružjem i nije baš pametna strategija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.