Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaklada jamestown
Povratak na članak

"Interesne skupine koje su muzle Inu s Rusima zastrašuju Mađare"

Autor članka je Vladimir Socor, jedan od visokih članova zaklade Jamestown, koju mnogi povezuju s CIA-om.

Komentari 22

OB
-obrisani-
08:52 12.11.2011.

@Kontras22 Ti vjerojatno mislis da si okruzen majmunima.

VL
HS
Hrvatski sin
23:14 11.11.2011.

mesić tu ima svoje prste.

VL
Avatar Mater
Mater
23:17 11.11.2011.

97% svjetskog biznisa je špijunaža, od čega 30% čini čisti kriminal...

VL
GR
grabice
23:34 11.11.2011.

\"uveo najbolju praksu u Inino vodstvo, očistio je od koruptivnog nasljeđa socijalizma te je pretvorio u profitabilnu kompaniju\" ................................................................................................................................................. ....gospodin je upućen za razliku od Hrvatske javnosti..... .....na žalost.....

VL
ST
standup
23:38 11.11.2011.

lipo van govorin, jos´od prosle godine.., da tovaris´-Pucín ima \"duge prste\"!!

VL
OB
-obrisani-
06:13 12.11.2011.

tko da više išta vjeruje! informacije i dezinformacije na sve strane, Da je pokojni Pukanić sa kuzmanićem iz Uskoka izmjenjivao SMS poruke o dolasku Rusa (o čemu javnost nije bila izvještevana) i sastancima s njima ot stoji, da mu jee Kuzma doslovno nakon toga napisao da dvije tri laste lete iz vlade, zamislite dvije ili tri, da su imali neke dokaze o kriminalu a onda bi točno rekao dvije laste ili bi rekao tri laste, dakle cilje je bio uhitii nekolicinu vladajućih radi komromitiranja HDZ-a kako bi se energetski sustav, Hrvatske vode i šume izručile srpsko-ruskom kapitalu, moguće i obitelji Milošević, markoviću,. Greguriću i drugima. To je razlog napada na HDZ priej izbora iz svih raspoloživih pozicija ::Iz Beograda, iz DORH-a, iz USKOK.a iz medija

VL
PH
Prometej.hr
07:24 12.11.2011.

Ovaj Vladimir Socor pise po nalogu CIA a izdanje Jamestown se moze citati na internetu je financiran od strane CIA. Kad ovaj Socor sad pise o INA hrvatski citaoci ipak mogu koliko toliko vidjeti prozirnost CIA propagande zato jer suu upoznati s INA od domacih medija medjutim oni ljudi koji nisu povezani s Hrvatskom a ljubitelji su CIA hladnoratovskih clanaka mislu kako je to sve skupa istina.

VL
PH
Prometej.hr
07:46 12.11.2011.

11.11.2011. u 23:38h standup je napisao/la: lipo van govorin, jos´od prosle godine.., da tovaris´-Pucín ima \"duge prste\"!! ............................. A CIA ima jos duzhe ruke nesto kao hobotnica.

VL
I4
IQ 40
08:11 12.11.2011.

Horvathov rakurs je spekulativan, ali i realan, oximoron, ali tako je. Drugo, veoma, veoma indikativno je udbasko - zdanovisticki tretman vijesti - odmah, nakon dvije, tri reci, podmetacko-policiski : autor je spijun, peder, ubica, CIA, fasist... defokusiranje ide do bezobrazluka - njegovi pajtasi, kolegem sefovi su : pedofili, ljudozderi, CIA... Nista od supstrata teksta, nista sto tekst znaci. Па чему тавариши.

VL
KO
Kontras22
08:27 12.11.2011.

Gospodin Ivo Sanader je za mene neduzan i Heroj koji je sve dao za Nasu Lijepu. HDZ je stvorio Hrvatsku i samo je on moze odbraniti od od svih ovih NEPRIJATELJA. Gospodin Sanader nije dao RUSIMA naftovod i zato gaa oni skidaju i zatvaraju uz pomoc VELEIZDAJNIKA STIPU MESICA Ko ovo ne vidi danas ne voli Hrvatsku U Okove sa veleizdajnikom

VL
OB
-obrisani-
08:45 12.11.2011.

Pa dokle vise sa tim konspiracijama. Pa i budali je jasno da je zbog para Ivo Sanader izdao Hrvatsku i prepustio Madjarima kontrolu INE. Hrvatska je sa svojim predstavnicima to otkrila i pokusava spasiti sto se spasiti moze. To naravno i Madjari znaju i moraju spustiti loptu jer nitko ne moze voditi tvrtku u zemlji u kojoj je Vlada i narod protiv.

VL
MA
malitrn
09:16 12.11.2011.

nešto ste u pravu a nešto i niste ! U pravu ste da je Sanader za pare izdao domovinu ! Ali trebate znati da svi koji imaju pare i utjecaj i voljni su dati pare za izdaju, u prvom redu ameri a i rusi i mađari obični vukovi koji kruže oko svakog mogučeg plijena ! A nesreča je ovog glupog naroda a naročito njegovih političara što uvijek traži nekoga da ga zaštiti od drugoga i onda taj neko naplačuje svoje \"usluge\" ! Ista stvar vrijedi i za EU koji je isto tako čopor vukova i banda pljačkaša, spremna na pljačku i otimačinu !!!

VL
OB
-obrisani-
09:23 12.11.2011.

12.11.2011. u 06:13h horvath je napisao/la: rekao tri laste, dakle cilje je bio uhitii nekolicinu vladajućih radi komromitiranja HDZ-a kako bi se energetski sustav, Hrvatske vode i šume izručile srpsko-ruskom kapitalu, moguće i obitelji Milošević, markoviću,. Greguriću i drugima. To je razlog napada na HDZ priej izbora iz svih raspoloživih pozicija ::Iz Beograda, iz DORH-a, iz USKOK.a iz medija -------------------------------------- a inace bi se izrucile svapskom kapitalu, koji je, jelte, nas????....)))) slugani bili slugani ostali.... samo svapsko ropstvo je, jelte, pozeljno?!!!!....))))

VL
KT
Karika Tura
09:41 12.11.2011.

Svima je jasno da je suđenje političko i da je Sanader otišao u najmanju ruku čudno. Ja vjerujem da je ovo istina. Jer u RH vladaju govnari koji svi za rade za nekog izvana a svi znamo da je Mesić radio i za Ruse. On je bio najglasniji u takozvanim upravljačkim pravima. A svi znamo da i Englezi s Rusima trenutno imaju deal na Balkanu. Naše su nas \"elite\" dovele do toga da smo ko Ukrajina. Još samo da nas razderu po pola. FUJ!

VL
BH
bhorvat
09:47 12.11.2011.

12.11.2011. u 09:41h Karika Tura je napisao/la: Svima je jasno da je suđenje političko i da je Sanader otišao u najmanju ruku čudno. Ja vjerujem da je ovo istina. Jer u RH vladaju govnari koji svi za rade za nekog izvana a svi znamo da je Mesić radio i za Ruse. On je bio najglasniji u takozvanim upravljačkim pravima. A svi znamo da i Englezi s Rusima trenutno imaju deal na Balkanu. Naše su nas \"elite\" dovele do toga da smo ko Ukrajina. Još samo da nas razderu po pola. FUJ! ************** Na londonskoj burzi su Englezi prekinuli trgovinu Ininim dionicama! Zbog čega je to njima toliko važna neka tamo mala Ina? :))) Tam v Bosni skupa s Rusima navodno traže naftu ko i u Iraku oružje za masovno uništenje. Samo žele maknuti Amerikance jer Englezi gube utjecaj.

VL
UK
Ugo Kajvez
12:17 12.11.2011.

Bez obzira na članak, mađare treba protjerati zbog njihovog udijela u korupciji u namjeri pljačke hrvatske, a ove naše povezane sa pljačkom INE konfiskacija imovine i u remetinec ..............

VL
OB
-obrisani-
12:36 12.11.2011.

Ajmo se setiti sto je istina.Kad vam je trebala lova za proracun prodali ste INU Madjarima koji su platili koliko ste se dogovorili.Da su podmazali nekog,verovatno jesu,pa to se i na Zapadu radi.Sad ste se setili da je INA strateski vazna za Hrvatsku,jer profit ide dobrim delom u Madjarsku,pa se vadite na zakone i korupciju da bi je povratili....Pa ko je ovde lud?Ako budete zaostravali situaciju,Madjari ce vas saseci u EU,po zakonima EU-a.Da li ste regularni[normalni].Zaboravite na INU!

VL
VO
voda
12:47 12.11.2011.

Naši crvendaći već 20 godina ne mogu shvatiti da je Moskva danas samo grad na vrlo zaobilaznom putu do Washingtona. Bolje je ići prečicom ravno. A oni skupljali potpise za referendum protiv NATOa. Ovi u Washingtonu će im iskreno čestitati na pobjedi. Svi putovi vode u Rim, tako je od kada je svijeta i vijeka.

VL
RE
real
12:57 12.11.2011.

jedan od uvjeta i zadataka za ulazak u EU je i otkriti i kazniti korupciju. E sada ako postoji zaštićena EU korupcija, neka to JAVNO obznane !! ima puno tih slučajeva EU korupcije u državama kandidatima za ulaz u EU,, uglavnom ih koriste u predizbornim aktivnostima a dosad nitko nije zagrizao da to rasčisti.. da bi bilo korupcije moraju postojati DVIJE strane, i onaj koji prima nito, ne samo onaj koji daje... nek ne mudruje ni EU ni Mađari (usput oni krše mnogo toga od EU regulative.. država im je s fašizoidnom demokracijom ...)

VL
OB
-obrisani-
13:39 12.11.2011.

real,sigurno se treba boriti protiv korupcije,ali ako su clanovi vlade korumpirani,to je nesto drugo.Oni su potpisivali u ime Hrvatske,i to se na vasu zalost ne moze izbrisati.A da Madjari imaju ekstremno nacionalisticku vladu,to je tacno.Madjarska Madjarima.Vode popularisticku politiku i ona je vrlo skupa po proracun,i time tonu sve vise.Da ste pametni malo stedeti povratili biste INU.Ali i vase mogucnosti su ogranicene,zato zaboravite....

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.