Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi dokument
Povratak na članak

Inspektorat pobija Jovanovića u vezi s izborom Danice Ramljak

– Strašno je ovo što mi se događa zbog borbe protiv korupcije jedne dobro posložene hobotnice – kaže Ramljak

Komentari 51

BS
Britka sablja
18:43 19.04.2012.

19.04.2012. u 16:56h Samopar.minuta je napisao/la: ........................................................................ Taj \"neki Feniks\", za razliku od tebe dobro poznaje materiju o kojoj piše. Meni zaista ništa ne znači tko je vlasnik kojeg sajta na kojem pišem. Tebi znači? Onda se lijepo upusti usti u polemiku s Markom Rakarom. To će zaista biti značajno za merituum stvari.

VL
OB
-obrisani-
10:26 19.04.2012.

Danice da vam je otac 1945 uselio u tuđi stan ovih problema ne bi imali.

VL
DU
Deleted user
10:40 19.04.2012.

Jovanoviću rekli da smije što god hoće, sada je vlast, a on siroma ko izgubljen od sreće, udri pljuvati po Hrvatima!

VL
NA
navijeke
10:48 19.04.2012.

mislio sam da će ipak proći malo više vremena prije no što kukurikavci počnu pokazivati pravo lice. jednako korumpirano i nesposobno, kako i ono prijašnje vladajuće koalicije. u svjetlu ovog i ostalih zbivanja, svejedno je nama tko nam vodi državu - nismo raskrstili s avetima prošlosti, pa nas njihove reinkarnacije svakodnevno dostižu. prva hrvatska vlada devedesetih je propustila jedinstvenu priliku napraviti lustraciju i bojim se da će tu stravičnu grešku plaćati i naši praunuci.

VL
TZ
tarantula-zg
10:55 19.04.2012.

prva hrvatska vlada devedesetih je propustila jedinstvenu priliku napraviti lustraciju i bojim se da će tu stravičnu grešku plaćati i naši praunuci. ==================== spomenutu lustraciju treba napraviti sada - i primijeniti je na sve koji su imali bilo kada bilo kakve veze s HDZ-om jedino tako cemo se obracunati s avetima proslosti

VL
ŠI
šimuka
11:03 19.04.2012.

Jao si ga državi u kojoj ovaj ideološki ostraščeni bezveznjak o bilo čemu odlučuje. A ekipa mu za ne falit udjeli znanost i prosvjetu.Kakva sprdačina.Ministar sprdnje i ostalih špelencija.

VL
DU
Deleted user
11:04 19.04.2012.

da...osim što je znanost regulirana posebnim propisom, pa inspektorat tu nema ingerenciju, a i inače tako odgovaraju (da nisu nadležni) kada im se piše. sad su odjednom nadležni...stvarno mi je jadno ovo prepucavanje po novinama. neka ode na sud i točka. inače, znanstveno zvanje je condicio sine qua non za ravnatelja instituta i uopće za zvanja po znanosti i visokom obrazovanju. ako se nakon povratka u rh nije u propisanom postupku izabrala u znanstveno zvanje u rh, a poslije je bez toga izabrana za ravnatelja, nema se tu što drviti. ako se očekuje da sve po zakonu, i ona na tome inzistira, onda ne vidim zašto se pjeni ako je utvrđeno da nije imala zvanje, a izabrana je. zakoni vrijede za sve.

VL
BS
bstrabi2
11:10 19.04.2012.

Ženu vratit na posao,a Jovanoviću noga.Jer koliko je laži na račun te ženske izrekao.Nemože više biti na takvom mjestu.Samo što ga Milanović podržava.To če milanovića doći .Privremeni izbora.Jer Čačić pljuje po Jakovčiću zato što je Jakovčić.Napravio ugovor s bivišom vladom.I samo neka se proba Čačić približit Brionima.Tako i Jovanović.Primio zmiju za rep...

VL
BM
Boris Markovic
11:11 19.04.2012.

@nika_1: Da li mozes da mi objasnis sta je to "znanstveni status" u Hrvatskoj i koja se procedura prolazi da bi se dobio?

VL
SA
santos008
11:17 19.04.2012.

Poslije Cacica najnekulturniji ministar i to jos za kulturu i [bez]obrazovanje.

VL
MO
mozel
11:22 19.04.2012.

Ovdje se vidi ocito ako nisi sklon kriminalu nisi ni zaposao. Trazi se znanje po natjecaju i utvrdi se dokaz i donese se odluka o ispravnosti i prijem na posao a sada odjednom nije zakonski dopusteno jer su nasli sakrivenu smicalicu.Trebas biti visoko pozicionirani kriminalac pa da budes ispravan.

VL
DU
Deleted user
11:26 19.04.2012.

da se ministar Jovanović manje bavi Mamićem i nogometom (da to prepusti DORHu i slično), možda mu neke stvari ne bi promakle. Ali nije u tome stvar, stvar je u mentalitetu komunjara (i većina HDZa su komunjare) da moraju sve kontrolirati. I Bleiburg moraju prebaciti u Hrvatsku, jer ga u Austriji ne mogu kontrolirati.

VL
OS
osica
11:27 19.04.2012.

... ministar kaže : \" nema aktivan znanstveni status u Repubici Hrvatskoj jer ga nije reakrivirala po povratku iz SAD- a..... iako je Ramljak stekla znanstveni status u RH 1994.g.. Po kojim se kriterijima RH \"gubi tako lako znanstveni status\"eni status\" ?. Sve je jednostavno - samo neki moraju u Hrvatskoj stalno dokazivati \" da su se rodili, da su završili fakultet, da su znanstvenici....... jednostavno da su sposobni\" i ako pripadaju i nekoj drugoj političkoj opciji., dok se nekima podobnima \"apriori priznaju sve sposobnosti, znanja i vještine kojih nemaju\"

VL
DO
domagojb963
11:31 19.04.2012.

Staljinizam! Druga Jovanovića..

VL
KA
Kamarat
11:39 19.04.2012.

I nauka mora biti u službi komunizma. Fuj diktatura i komunizam fuj fuj

VL
MA
malamlak
11:48 19.04.2012.

poštovana gđo Ramljak, stvarno ste naivni ako niste znali kojih je razmjera komunistička zliočinačka organizacija koja se je pdoijelila na dva kraka HNS i SDP, a pustila je krakove i u druge stranke. Mene ovo ne čudi što vam see događa, na žalost oni još uviijek ubijaju one koji bi ih mogli isitnom ugroziti (Gordan Čačić, Hodak, Pukanić) a i sam Boljkovac je nedavno zaprijetio da će oni koji ga istinom ugrožavaju noć progutati. Nemojte se prestati boriti, uskoro će vam se pridružiti i narod !

VL
AN
ankicascreiber
12:24 19.04.2012.

na internetu postoji izvještaj komisije koja je radila procjenu različitih kandidata za mjesto ravnatelja u doba kada je Danica prvotno izabrana. Ja vam ne mogu dati link, niti google naputak, jer će me adminstrator izbrisati (brisanje se već nekoiko putaa dogodilo) Uglavnom komisija od pet istaknutinh znastvenika je tijekom početnog izbora jasno odlučila da Danica nema kalibar za ravnatelja, i da postoje drugi mnogo kvalificiraniji ljudi. Ta komisija nema veze s korupcijom oko koje se Danica navodno bori, niti s bilo kakvim ministrom. Kako je Danica pocetno ozabrna na mjesto ravnatelja a da je izborna komisija nije preporučila je pitanje koje treba istražiti. Nema potrebe da administrator briše ovaj komentar, međutim sudeći po priašnjem iskustvu ovo bi moglo biti izbrisano.

VL
DO
domagojb963
12:29 19.04.2012.

Gospođo Ramljak.. Proći će i ovaj mandat staljinističke vladavine i čačićevskog lopovluka isto kao i 2000-2003. Strpljen,spašen.

VL
AN
ankicascreiber
12:31 19.04.2012.

jasno je vidljivo da večina komentatora nema pojma o ruđeru, i kako se procjenjuje znastvena izvrsnost. Danica koristi ovu situaciju za maksimalnu samopromociju, cilj je sada doći u neku političku stranku izigravajući herojinu. Danicu nikada HR znanost, ili bilo kojaa znanost nije nikada ni zanimala. Ako ne dobije posao u nekoj političkoj stranci, taj žena je totalno propala. U ameriku više ne može, u privatni bussines ne može, nema ni kriterija da se skrasi na bilo kojem fakultetu. Danica je jednako kredibilna u borbi protiv korupcije koliko je to bila i Jaca. Isti im je cilj, ista im intelektualna pozadina.

VL
HI
hihihuhu
17:39 19.04.2012.

Komentar na razloge smjene je vrlo jednostavan: Istina je voda duboka

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.