Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi problemi

Inspekcija zatvorila etnoselo iz kojeg su izbačeni Srbi

etno selo kadmi
Facebook
01.08.2012.
u 16:10

Inspekcija je utvrdila da pruža i usluge smještaja u deset kućica – bungalova, za čije poslovanje ne posjeduje odgovarajuću dokumentaciju

Etnoselo Kadmi u Njegošima u Crnoj Gori, čiji je vlasnik Milo Kadija iz restorana izbacio goste iz Srbije, zatvorila je turistička inspekcija, prenose crnogorske Vijesti.

Inspekcija je utvrdila da pruža i usluge smještaja u deset kućica – bungalova, za čije poslovanje ne posjeduje odgovarajuću dokumentaciju, pa su oni zapečaćeni. Inspekcija je izvijestila da će podnijeti zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv Kadije po više osnova.

Kadija je otkrio da je nakon incidenta u jednom danu primio 200 prijetećih poruka, a restoran su mu demolirali navijači Partizana i Crvene Zvezde iz crnogorskog grada Berane. Iako je isprva rekao kako ne žali zbog svojega postupka i da bi sve ponovio, poslije je rekao da mu je žao, ali i optužio medije da su napravili problem ondje gdje ga nema.

Kadija se našao i na meti mnogih nevladinih udruga koje ga terete za diskriminaciju. Aktivisti Instituta socijalne inkluzije podnijeli su kaznenu prijavu protiv Kadije kako bi se utvrdilo ima li u njegovom postupku elemenata kaznenih djela počinjenih iz mržnje, dok je ombudsman Šućko Baković formirao predmet na vlastitu inicijativu.

Komentara 39

OB
-obrisani-
16:21 01.08.2012.

boli me rit za njih

DU
Deleted user
16:26 01.08.2012.

Ako prođe samo s pečaćenjem, dobro se izvukao. Naime, lako bi moglo biti: Lepi bungalovi lepo gore!

Avatar emilsali
emilsali
20:13 01.08.2012.

Ko ne bi zatvorio ovaj Ausvic..!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije