Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INTERVJU: Petar Vušković

Inflaciju sada “hrani” osobna potrošnja. Savjetujem građanima da ne troše novac ako ne moraju

14.01.2023.
u 23:03

Rast cijena zbog konverzije neće se riješiti njihovim zamrzavanjem. Inflaciju sada “hrani” osobna potrošnja. Savjetujem građanima da ne troše novac ako ne moraju

Komentara 42

Avatar Bill Carson
Bill Carson
23:12 14.01.2023.

Ne trošim jer štedim cijeli život, i pitam se do kada ću morati štedjeti dok mi život prolazi. Iz recesije u recesiju idemo, a prosječna plaća je sirotinjska plaća.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
00:08 15.01.2023.

Zanimljiva taktika, ima tu nešto, ali još više efekta bi bilo ići u Sloveniju po špeceraj barem jedanput mjesečno. Tamo su mnogi artikli Podravke, Kraša, Argete, Rio Mare... Jeftiniji od 20 do 40 posto nego npr. u Konzumu.

YO
yopi
23:36 14.01.2023.

Inflacija je skriven porez. Jos malo pa cu ko baja sa 500 eura ici u pekaru. Ali kuzim, ne moram bas svaki dan jesti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?