Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šokantno

Indijac ubio ženu jer je večera kasnila

Hitna Indija
Foto: screenshot/youtube
11.07.2017.
u 08:37

Kumar je priznao zločin i izrazio žaljenje

Indijska policija objavila je da je uhitila 60-godišnjaka koji je ustrijelio suprugu jer je kasnila s večerom.

Ashok Kumar stigao je doma pijan u subotu kasno navečer i posvađao se sa suprugom, rekao je Rupesh Singh, policijski zapovjednik u gradu Ghaziabadu blizu New Delhija.

Sunaina (55) prebačena je u bolnicu s prostrjelnom ranom glave gdje je kasnije umrla.

Kumar je priznao zločin i izrazio žaljenje, rekao je Singh.

"Kumar je notorna pijanica. U subotu je doma došao pijan i krenuo se svađati sa ženom. Ona mu je prigovorila zbog alkohola i htjela je s njime o tome razgovarati, ali on je htio večeru istog trena", kaže policajac.

"Naljutio se i upucao je", dodao je Singh.

Obiteljsko nasilje najčešći je oblik nasilja nad ženama u Indiji. Vladino istraživanje pokazalo je da više od 54 posto muškaraca i 51 posto žena smatra da je u redu da muž istuče ženu ako ne poštuje njegovu obitelj, zanemaruje kuću i djecu, pa čak i zbog takve trivijalnosti ako slabo zasoli jelo.

Komentara 3

HL
hlibit
09:27 11.07.2017.

...potpuno opravdano...covek mora jesti

DU
Deleted user
11:00 11.07.2017.

Vjerujem da ima i obrnutih slucajeva samo o tome papucari sute...

Avatar nekakav
nekakav
09:05 11.07.2017.

da je loše živjeti u indiji, ne bi ih bilo tolko. crno se piše indijcima, kad ih stignu moderna vremena, obojene revolucije, parade ponosa... sve kaste će im se pomiješati, i propasti će. moram ovo pokazati svojoj, kako je u drugim velikim naprednim zemljama muž glavni, i da su zato uspješni. eto, elektronika, zdravstvo, nuklearke, u svemu su u vrhu. sad vidimo temelje tog uspjeha. :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije