Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za 640 eura

Indijac pokušao prodati unuka putem Facebooka

Facebook ilustracija portal (1)
Goran Jakus/PIXSELL
24.04.2013.
u 11:00

Feroz Khan oteo je kćeri tek rođeno dijete i uz pomoć dvojice posrednika, zaposlenika u rodilištu, pokušao putem Facebooka prodati unuka za 640 eura.

Policija je uhitila 47-godišnjeg Indijca optuženog za otmicu i pokušaj prodaje svog unuka.

Feroz Khan oteo je kćeri tek rođeno dijete i uz pomoć dvojice posrednika, zaposlenika u rodilištu, pokušao putem Facebooka prodati unuka za 640 eura, piše Politika plus.

– Sva su trojica uhićena i ispitat ćemo poslovnog čovjeka koji je platio za kupnju dojenčeta – kazao je Satish Malhotra, dužnosnik policije u Ludhiani, gradu 300 km od Delhija.

Optuženicima za otmicu, budu li proglašeni krivima, prijeti zatvorska kazna od sedam godina.

Otmice djece u Indiji učestala su pojava. Indijska savezna policija upozorila je 2011. godine kako u zemlji djeluje 815 organiziranih bandi s pet tisuća članova koji organizirano otimaju djecu za prostituciju i prosjačenje.

>>U Indiji još jedno brutalno silovanje, žrtva ima samo 5 godina!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije