Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neželjeni gost

Probudio se usred noći, a onda umalo umro od straha

Krevet
Foto: Ilustracija/ Thinkstock
1/5
02.11.2017.
u 12:44

Zaposlenici državnih šuma uhvatili su krokodila koji je u selo stigao iz obližnje brane Satiguda i htjeli ga vratiti na branu.

Muškarac u zabačenom indijskom selu umalo je umro od straha kada se probudio usred noći i u kući ugledao odraslog krokodila, objavili su u četvrtak dužnosnici.

Dasaratha Madakami iz okruga Malkangiri u državi Orissa rekao je novinarima da su ga u srijedu rano ujutro probudili čudni zvukovi u kući.

Kada je ustao iz kreveta ugledao je neočekivanog gosta, tri metra dugog i pola tone teškog krokodila.

"Prestravio sam se. Probudio sam članove obitelji, izletjeli smo iz kuće i potražili pomoć susjeda", rekao je.

"Oni su se uspaničarili i htjeli ga ubiti, ali mi smo se usprotivili", dodao je.

Zaposlenici državnih šuma uhvatili su krokodila koji je u selo stigao iz obližnje brane Satiguda i htjeli ga vratiti na branu.

No, seljani su bili protiv toga bojeći se da bi mogao opet doći, pa je na kraju pušten u jezero Balimela, oko 50 kilometara od sela.

Ključne riječi

Komentara 2

VI
Vito
13:47 02.11.2017.

Jučer sam na National Geograpfic programu vidio mjerenje krokodila dugog 6170 cemtimetara __ Nalazi se u jednom ZOO vrtu, ne znam kojem, jer sam došao na sam kraj emisije __ Tako da ovaj od 3 metra je "mala beba"

Avatar unačelu
unačelu
16:24 02.11.2017.

Uh..ti sunce..nakon ovakva buđenja skačeš na noge odmah, nema pretezanja :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije