Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A NJOM BILI MALOLJETNICI

Vandalizam u Slavonskom Brodu: Djevojka (21) zapalila hrvatsku zastavu na Domu kulture

llustracija i motivi hrvatske zastave
Foto: Leonardo Bosnar/PIXSELL
1/2
02.10.2022.
u 18:10

Policija je kriminalističkom istragom kaznenog djela 'Povreda ugleda Republike Hrvatske', utvrdila da je navedeno kazneno djelo počinila 21-godišnjakinja

Policija će podnijeti posebno izvješće Državnom odvjetništvu protiv 21-godišnjakinje, koja je u petak u Slavonskom Brodu zapalila državnu zastavu Republike Hrvatske, priopćeno je u nedjelju iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Hrvatska državna zastava zapaljena je u petak na Domu kulture u Naselju Zrinski Frankopan u Slavonskom Brodu.

Policija je kriminalističkom istragom kaznenog djela 'Povreda ugleda Republike Hrvatske', utvrdila da je navedeno kazneno djelo počinila 21-godišnjakinja, s kojom su bile prisutne dvije maloljetne osobe, navedeno je iz PU brodsko-posavske..

Protiv 21-godišnjakinje policija podnosi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu, dok protiv dvoje maloljetnika policija dostavlja izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu, dodaje se u priopćenju.

>> VIDEO Burno jutro u Zagrebu: Požar pa eksplozija u naselju Trnsko, jedna osoba smrtno stradala

Komentara 10

SA
sasha68
18:32 02.10.2022.

cim nema nijednog podatka, garant brazilka

KR
Krotila
18:25 02.10.2022.

Žigosat ju do kraja života.

ST
starsandstripes
22:07 02.10.2022.

dobro da nije neki Hrvat zapalio srpsku...dobio bi dozivotnu robiju a ovako mozda ova dobije ukor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije