Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
počinje docjepljivanje
Povratak na članak

Imunolog Trobonjača: Na jesen možemo očekivati povećanje epidemije

Imunolog Trobonjača ne vjeruje da će ove jeseni epidemijske posljedice biti onakve kakve su bile u delta epidemiji jer smo stekli određenu imunost

Komentari 11

Avatar SileZla
SileZla
08:39 12.09.2022.

Djeluje zadovoljno i sretno na ovoj slici imunolog Trombonjača. To je valjda stoga što će se epidemija na jesen povećati.

VL
DL
Dvanaest__legija
09:10 12.09.2022.

Ovakve širitelje straha treba osuditi na višegodišnje zatvorske kazne!

VL
Avatar Platipus77
Platipus77
09:10 12.09.2022.

Prije svega želim reći-cijepio sam se nekoliko puta. Ne zato što sam "slijep" na možebitne nuspojave i slično, već zato što sam morao da bih mogao raditi, putovati i kupovati. Vidim da je tako u cijelom svijetu, pa ni mi ne možemo biti iznimka. No ono što mi je interesantno je vrijeme trajanja ove pandemije. Epidemija "španjolske gripe" na početku prošlog stoljeća trajala je dvije godine i to na početku PROŠLOG stoljeća bez nekog uplitanja modernih metoda i znanosti. Mi već polako ulazimo u treću godinu, imamo cjepiva i lijekove, a ponovno se govori o pogoršanju. Jesmo li mi to znanstveno nazadovali?

VL
NN
novo nenormalni
09:46 12.09.2022.

lijepo je vidjeti dragog doktora i vrsnog strčnjaka i pročitati njegove nepogrešive umotvorine

VL
Avatar utunelu
utunelu
08:55 12.09.2022.

Nadite nekoga tko ce reci istinu,da protiv covida ne postoji lijek ni cjepivo..da ne postoji ni nacin suzbijanja epidemije..da je sars virus prepreka koja se ne može preskociti..virus je mutirao 7,8 puta i ono sto vam ne kazu lijecnici da svaki put kad mutira u globalu to je novi virus!!znaci da imunitet ni cjepivo ne pomazu vec umanjuju možda simptome..to je jedinstveni slucaj u povjesti zdrastva

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.