Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve više prepoznatljivih lica

Ima li Most više lidera da bi lakše mogao izabrati novoga?

07.01.2022.
u 17:58

Najvidljiviji je Mostov političar Grmoja, koji svoju saborsku funkciju dobro koristi, smatra Ankica Mamić

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar BitceSveOK
BitceSveOK
21:09 07.01.2022.

Tema je nebitna, ali ako se mostova ekipa dogovorila kako će doći na vlast i ukinuti nacizam i zdravstvenu segregaciju, koga uopće briga tko im je vođa. U usporedbi s HDZ-om, oni su svjetionik demokracije.

KO
Kološanin
19:28 07.01.2022.

Most koji se "bori za demokratizaciju društva" je sam najnedemokratskija stranka. Statut joj je poslužio samo za registraciju, i od tada se u stranci uopće ne primjenjuje. Sve odluke autokratski donosi metkovski dvojac. Iako statut uopće ne predviđa kandidiranje neovisnih zastupnika na njihovim listama, lista u 2. izbornoj jedinici prepuštena je "neovisnom" Nini Raspudiću i "njegovim ljudima od povjerenja". Da ne duljim, novog predsjednika Mosta rukopoložit će Petrov i Grmoja uz blagoslov njihovih kapitalaca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?