Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odnosi između zemalja
Povratak na članak

Igre bez granica – njemački interesi i ruska politika

Merkel s Putinom nikada nije vezivalo veliko prijateljstvo. Sasvim drukčije je bilo s njezinim prethodnikom Gerhardom Schröderom

Komentari 6

DO
DoktorAmer
16:17 11.04.2014.

Merkel je odrasla u Istocnoj Njemackoj, pa je upoznala blagodati ruske kontrole Europe. Na granici mitraljezi, zid i bodljikava zica. Sigurno jedva ceka da se to vrati, dosta joj je ove zapadne dekadencije i materijalnog blagostanja.

VL
BA
balic
10:57 11.04.2014.

@monatmai Je prodala se amerima ,zato se i svadjala sa njima kad su joj telefon i razgovore spijunirali.. vi i vasa istina..

VL
MA
matokan
07:34 12.04.2014.

Prijateljstvo Putina i G.Schrüder zasnovano je na plinu.

VL
UN
unbekant
10:35 11.04.2014.

Merkelova se prodala amerima,pa pokusal igrati dvojnu igru,ali je zaboravila,da je Putin odrasto u Njemackoj,i da poznaje malo bolje njemce od same Merkelice,on je jadna,i prodana dusa sigurno………….

VL
Avatar superhik74
superhik74
15:53 11.04.2014.

Merkel je na Njemacku zalost marioneta bankarskih oligarha i ona ne donosi nikakve odluke nego izvrsava zapovjedi. Koja bi osoba s malo dostojanstva nastavila sluziti svojim gospodarima nakon sto joj je dokazano da su je ovi godinama prisluskivali i spijunirali.

VL
TO
tomzag
10:16 11.04.2014.

Angela je djelomično u pravu. Njen prijatelj Obama se služi metodama 21. stoljeća i može je čuti što govori čak i kada to ona ne zna. Osim toga, odlučuje o važnim pitanjima umjesto nje. Tko ne bi poželio tako napredne i iskrene prijatelje?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.