Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

'Igrali smo se s Denisom, nije bilo znakova zlostavljanja'

Naslovnica Večernjeg
07.06.2017.
u 00:26

I socijalne radnice igrale su se s malenim Denisom Pašićem, bio je prilično živahno dijete i socijalnim radnicama, koje inače imaju iskustva u prepoznavanju takvih pokazatelja, nije pokazivao ikakve znakove zlostavljanja.

Dok je s djetetom dolazila u pulski Centar za socijalnu skrb, Chiara Pašić ponijela je igračke koje je potom istresla na pod kako bi se mališan njima igrao dok je ona razgovarala sa socijalnim radnicima. Ostavljala je dojam majke koja surađuje.

I socijalne radnice igrale su se s malenim Denisom Pašićem, bio je prilično živahno dijete i socijalnim radnicama, koje inače imaju iskustva u prepoznavanju takvih pokazatelja, nije pokazivao ikakve znakove zlostavljanja.

Naslovnica Večernjeg Naslovnica Večernjeg
1/23

Ispričale su to pulske socijalne radnice timu za krizne intervencije koji je onamo uputio Sindikat zaposlenika u djelatnosti socijalne skrbi nakon stravičnog ubojstva trogodišnjeg Denisa Pašića. Njegova je majka Chiara Pašić osumnjičena da je zajedno s 14-godišnjakinjom zadavila sina i bacila ga u more.     

>>Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od srijede ili u e-izdanju.

Od ostalih tema izdvajamo:

>>Hrvatska pred novim izborima. HNS odustao od Vlade

>>Potresi: Mrsić ušao u brobu za novog šefa SDP-a

>>Kerum se nadao da će ga spasiti Spužva Bob za koga su Splićani glasali

>>Otkriće: Avari su živjeli u Iloku prije nego što ih je porazio Karlo Veliki

>>Chomsky: Države maze korporacije siromašnima se režu prava

Komentara 3

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
21:23 06.06.2017.

Njihov je posao bio da prepoznaju problem jer nije monstrumka dolazila tamo jer je uzorna majka. Strasno je kad se rade takvi poslovi samo da se rade. Nije sve za svakoga.

LI
liliZG
11:38 07.06.2017.

postoji mogućnost da ga nije niti fizički zlostavljala, već više zanemarivala sve dok se nije odlučila potpuno ga se riješiti iz tko zna kojeg razloga. a postavlja se i pitanje te dr djevojčice, ..kakva će to mlada žena postati kadd već sada sudjeluje u ubojstvu.

Avatar mama mia
mama mia
08:14 07.06.2017.

Zlostavljana djeca su vrlo sposobna u zataškivanju što od srama što od bojazni da to ne sazna zlostavljač a socijalne radnice su tu da to raspoznaju ali ove očito nisu sposobne za dužnost koju obavljaju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije