Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skejteri

Igra mačke i miša s češkim vlastima

skejteri
Foto: Deutsche Welle video screenshot
11.12.2014.
u 09:55

Švejkove osobine – spretnost, dosjetljivost i humor – i danas dobro dođu u Pragu.

Sjećate li se Dobrog vojaka Švejka? Taj književni lik tipičnog Pražanina nastao je prije oko stotinu godina u kazališnim komadima, pripovijetkama i jednome romanu.

Švejkove osobine – spretnost, dosjetljivost i humor – i danas dobro dođu u Pragu. Ipak se nekako treba suprotstaviti zlu birokracije i korupcije, tvrde njegovi stanovnici. Dobar primjer za to je gradnja najvećeg gradskog tunela u Europi. Riječ je o podzemnoj i blago nakošenoj asfaltiranoj dionici duljine šest kilometara. S obzirom da još čeka otvorenje njega zaposjedaju skateri.

 

>> Skejteri izigrani: Nemaju pojma da skate park ide s Bundeka na Savicu

Ključne riječi

Komentara 1

ZR
Zrakomlat
12:26 11.12.2014.

nek se zezaju dok mogu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije