Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZIRA DAVOR ŠTERN

Slijede nestašice i rast cijena: Evo što nas čeka s plinom ako potraje rat

Plin u Europi poskupio za 25 posto
Igor Kralj/PIXSELL
08.03.2022.
u 10:43

– Ukrajina je kao država iznimno važna za plinovode jer oni idu preko njezina područja. Tu je i Bjelorusija koja je također premrežena plinovodima. Sigurno je da ova ratna situacija nije nimalo nije dobra za gospodarstvo – kaže bivši ministar gospodarstva u Vladi RH i direktor Ine Davor Štern.

Komentara 45

Avatar Apsalar
Apsalar
12:31 08.03.2022.

Direktor INA-e.... Može li pitanje? Zašto su u Mađarskoj sva goriva ispod 10kn? ..... mamulivam

PU
Pup
11:18 08.03.2022.

A tko je gradio te mreže, ovi isti koji nas sada plaše, oni su govorili da su to najbolji projekti, izbor, sve to užasno skupo naplatili. Ja bih ovoga zatvorio kao i ong Dekanića i još neke koji nam javno pripovijedaju, a radili su užasne stvari u energetici. Oni su sad pametni, a kada se stvaralo mreže onda su uzimali lovu!

PA
pavlov
11:15 08.03.2022.

U Hr prirodni plin koriste sjeverozapadna i istočna Hrvatska.... te gradovi Pula i Rijeka, ostali su se do sada snalazili....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?